fbpx

Atu Tech doreste sa multumeasca tuturor clientilor sai

Weekendul trecut, la Black Friday 2014 Atu Tech a primit cu peste 500% mai multe comenzi decat in Black Friday 2013. Acest lucru ni se pare foarte important datorita faptului ca am trimis o multime de produse catre instalatori si catre utilizatorii casnici care doresc isi protejeze familia si bunurile. Astfel putem spune ca ajutam si sustinem proiectele de paza si protectie pentru o societate mai sigura. Am trimis majoritatea comenzilor pana Sambata seara si restul echipamentelor vor fi trimise clientilor pana Marti in toata Romania.

Vanzarile inregistrate in weekendul Black Friday reprezinta o performanta uimitoare si dorim sa multumim in primul rand clientilor nostrii care au cautat in acest weekend ofertele sistemelor de securitate din magazinul online Atu Tech.

In topul vanzarilor s-au aflat sistemele de supraveghere video, automatizarile de porti urmate de sisteme anti-efractie. Atu Tech a sarbatorit Black Friday 2014 cu reduceri la camere de supraveghere si sisteme de inregistrare pentru utilizatori amatori dar si sisteme profesionale pentru institutii si firme mari. In oferta Black Friday au fost incluse si sisteme audio si telefoane mobile.

Marius Duse, co-fondator Atu Tech a delcarat: “Am trait o experienta unica, interesanta din care putem invata foarte multe lucruri. Am prelungit programul si am lucrat pana tarziu. Am descoperit ca ca echipa Atu Tech este unita si impreuna este foarte puternica. Incercam sa multumim cat mai multi consumatori dar si pe clientii clientilor nostri. Astfel facem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca sunt foarte multumiti si ca fiecare client se poate bucura de o casa mai sigura la un pret accesibi”

Site-ul a functionat 100% si nu a cazut de loc pe durata weekendului Black Friday. In prima zi s-au comandat peste 35% din totalul produselor. Colegii nostrii de pe vanzari au rapsuns la peste 1000 de apeluri in acest weekend si au incercat sa multumeasca cat mai multi clienti.

“In calitatea de lider de piata  in retail-ul online de Sisteme de supraveghere Atu Tech are volume mari de marfa achizitionate si poate raspunde rapid tuturor comenzilor inregistrate pe site. Putem spune ca Atu Tech a realizat de Black Friday, vanzari record, care au depasit cu mult estimarile de vanzari ale companiei pentru acest weekend de reduceri. ” – a precizat directorul de vanzari si co-fondator: Sorin Felea.

Numarul clientilor Atu Tech a crescut cu peste 300% fata de Black Friday 2013. Acest lucru arata ca utilizatorii din Romania doresc tot mai mult sa isi protejeze resedintele sau afacerile. “ Putem observa o crestere vizibila in dorinta Romanilor de a se proteja. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere poti vedea ce se intampla in casa in orice moment al zilei, de oriunde din lume. Cu sistemele de automatizare oferite de Atu Tech iti poti usura viata – Poti sa deschizi poarta automat din telecomanda sau poti controla diferite lucruri electronice din casa.