fbpx

Attraction Club: Romantic Valentine s Day Swingers Party¨ Placeri in numele iubirii distractie in stil swing

Nu te-ai saturat ca an de an, de Valentine’s Day sa asculti acelasi balade rock, sa primesti aceleasi jucarii din plus si sa auzi aceleasi declaratii de dragoste (usor fortate)? Prea multa ¨dulcegaraie¨ in viata ta poate dauna grav relatiei de cuplu si o poate transforma intr-un scenariu de film prost. In fond, nu este nimic romantic sa manaci cutii intregi de bomboane la lumina rece a lumanarilor. Ceva lipseste…PASIUNEA, DORINTA, SENZUALITATEA!

Attraction Club, cel mai tare club de swinger din Romania, te invita la o lectie de romantism. Nu, nu am pregatit baloane in forma de inimioare si nici cadouri kitschoase. Butaforia noastra inseamna: un pat GIGANT acoperit cu petale de trandafiri si un pian de la care vei asculta cele mai intense acorduri. In plus, aducem si un Cupidon obraznic, gol si sexy, pus pe combinatii!

Romantic Valentine’s Swingers Party este o petrecere unica in Romania, o petrecere dedicata cuplurilor, pentru cupluri. Aici, dragostea va fi celebrata prin emotii intense si prin placeri interzise.

Cine spunea ca swingerii nu sunt romantici?

Romantic Valentine’s Swingers Party: Spune NU iubirii sarbatorite in doi!

Sarbatoarea iubirii, alias Valentine’s Day, are adepti in toata lumea si este sarbatorita cu mult fast in toate culturile de pe glob. Ceea ce se dorea, insa, a fi o sarbatoare cum alta nu-i, Valentine’s Day s-a transformat intr-o sarbatoare comerciala si de cele mai multe ori, de prost gust. Motivul? Cliseele sunt moartea pasiunii.

Obiceiurile de Valentine’s Day sunt arhicunoscute, declaratiile sunt aceleasi iar cadourile sunt ieftine. Unde a disparut pasiunea, amorul? Unde sunt privirile intense si atingerile pasionale? Valentine’s Day nu inseamna buchete de flori invelite in celofan si nici lumanari asezate, meticulos, pe podea. Valentine’s Day nu inseamna gesturi din obligatie si nici atmosfera artificiala.

Ziua Indragostilor este o zi cu adevarat speciala. O zi dedicata cuplurilor si emotiilor profunde. Daca si tu te-ai saturat de clisee, vino in acest weekend la Attraction Club si simte-te iubit la Romantic Valentine’s Swingers Party.

Este timpul sa-i faci o surpriza de proportii partenerului tau de viata si sa-i oferi placeri ¨pe tava¨. Scuteste-l de atmosfera monotona de acasa si veniti impreuna la adevarata petrecerea inchinata in numele iubirii. Ia-ti si fanteziile cu tine…iti vor condimenta seara.

Romantic Valentine’s Swingers Party: Cupidon topless-Maestru de ceremonii

Attraction Club a pregatit amenajari grandioase pentru toti ¨iubaretii¨. Sarbatoarea noastra este atipica si exuberanta.

Iata ce inseamna pentru noi Valentine’s Day:

– Un pat imens, cu petale de trandafiri, unde sa incapa toata lumea!

– Un Cupidon pacatos, pe post de maestru de ceremonii (are desaga la el, asa ca, lasa-te sagetat de dragoste). Cupidonul cu chip agelic si forme obraznice, te va conduce in jocul iubirii si iti va incinge imaginatia!

– Un concert live de pian. Muzica rafinata va condimenta atmosfera si o va ridica la cote scandalos de intense.

– Sampanie pentru toti invitatii+bauturi fine

Pe scrut, Attraction Club te invita la un altfel de Valentine’s Day…de dragul amorului!