fbpx

Atlas Copco isi extinde portofoliul de suflante eficiente energetic prin lansarea gamei ZB 5 120 VSD

Gama ZB furnizeaza aer 100 % oil-free in conformitate cu standardul ISO 8573-1, eliminand orice risc de contaminare cu ulei a sistemului de aerare. Tehnologia speciala lagar pe aer permite flotatia fara frecare a rotorului cu turatie inalta. Combinata cu tehnologia VSD, asigura cel mai mare volum de aer cu consum minim de energie.

In mod tipic, sistemul de aerare dintr-o statie de tratare biologica a apelor uzate este responsabil de pana la 70 la suta din totalul consumului de energie. Pentru a reduce semnificativ costurile de exploatare ale acestor statii cu functionare continua, noua gama ZB incorporeaza cele mai recente tehnologii in cadrul celei mai eficiente si durabile proiectari.

Chris Lybaert, Presedintele Diviziei Oil-free Air a Atlas Copco declara:
“Aceasta gama nu numai ca raspunde nevoilor specifice ale statiilor de tratare a apelor uzate, dar deasemenea demonstreaza angajamentul nostru de a inova si a dezvolta produse sustenabile care sa constituie un plus de valoare pentru clientii nostri.”

Companiei Atlas Copco i se poate solicita publicarea informatiilor din acest document, conform Legislatiei Pietei de Capital.

Oil-free Air este o divizie a domeniului de activitate Compressor Technique al Atlas Copco. Aceasta dezvolta, produce si comercializeaza intreaga lume compresoare de aer oil-free si cu injectie de ulei impreuna cu sisteme de tratare pentru aer si gaze. Divizia se concentreaza pe solutii sustenabile pentru toate domeniile industriale in care calitatea gazelor este critica pentru procesele de productie. Sediul central al diviziei este in Shanghai, China si centrele de productie principale sunt situate in Antwerp, Belgia; Wuxi, China; Pune, India si Sao Paulo, Brazilia.

NOTA PENTRU EDITORI:
Acest comunicat de presa este disponibil pe site-ul Atlas Copco: www.efficiencyblowers.com

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Stefan Mandru, Business Support Department Manager
(40) 21 352 36 23 sau [email protected]