Atelierul de lucru quot;Calea spre succes la feminin quot; POSDRU 1 2 G 132920

26 martie 2015

Centrul de Negociere si Mediere din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza pe data de 31 martie 2015, incepand cu ora 12:00, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane, atelierul de lucru "Calea spre succes la feminin".

Invitatele speciale ale evenimentului sunt:
- Teodora Migdalovici - Fondator The Alternative School for Creative Thinking
- Ana Wagner - Managing Partner, Wagner Arte
- Irina Wagner - Managing Partner, Wagner Arte

Activitatea este gratuita si deschisa oricarui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de provenienta. Reprezentanti ai mediului de afaceri, din orice domeniu, sunt de asemenea invitati sa participe. Participarea presupune apartenenta la grupul-tinta al proiectului *.

Activitatea este organizata in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

* Studentii/masteranzii trebuie sa completeze un formular de grup-tinta in cazul in care deja nu sunt inscrisi in proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920. Cadrele didactice si reprezentantii mediului de afaceri trebuie sa completeze un acord de colaborare in cadrul proiectului. Toate formularele sunt disponibile la organizatori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram