fbpx

Atelier S propune o alternativa creativa pentru gențile clasice – SLIM FIT BAG

Atelier S, un proiect de design local, propune un concept nou de geantă de talie printr-o abordare creativă și în tendințe față de borseta clasică. Noua colecție lansată în această primăvară se adresează atât publicului feminin, cât și celui masculin cu o serie de peste 20 tipuri de genți de talie din piele în stiluri și dimensiuni variate, potrivite pentru diferite ținute.
Produsele Atelier S au fost create sub conceptul de Slim Fit Bag, propunând o geantă mică de purtat în talie, perfectă pentru cele mai importante accesorii de care ai nevoie oricând (telefon, card, chei, portofel etc.). În plus, îți oferă și cea mai bună soluție pentru a te simți confortabil și în largul tău fără a avea grija poșetei sau rucsacului. Indiferent de ținuta aleasă, te vei bucura de o experiență ”hands-free” cu geanta, ceea ce îți oferă o mai mare mobilitate și flexibilitate.
La baza acestui concept, dincolo de utilitate, designul și calitatea materialelor joacă un rol important. Produse exclusiv din piele, cu accesorii italienești și o curea detașabilă, gențile de la Atelier S sunt potrivite pentru ieșit în oras, călătorii, concerte, evenimente de seară sau purtare zi de zi. Poți alege dintr-o gamă largă de culori și tipuri de piele pentru a-ți completa look-ul original.
Poți alege din cele aproape 20 de modele de genți pentru femei, de dimensiuni mici și medii care pot fi purtate la talie, ca plic sau clutch sau cross body în culori puternice – turcoaz, galben, roșu, mov sau portocaliu, sau culori neutre – roz nud, camel, maro sau negru.
Bărbații au la dispoziție două dimensiuni standard în nuanțe ușor de asortat – negru, maro, bej sau gri. Totodată, Atelier S a pregătit și o serie de genți unisex care pot fi accesorizate la ținutele îndrăznețe, cât și câteva propuneri pentru motocicliști. Sistemul de prindere în talie și pe picior asigură stabilitate și confort atunci când ești pe motocicletă, în timp ce designul îți asigură un look potrivit.
Alături de gențile de talie, Atelier S oferă și alte accesorii de tipul genți de voiaj, portofele sau brățări din piele. Toate acestea pot fi vizualizate pe pagina de Facebook și achiziționate online pe website