fbpx

Asterne-ti planurile, profesionale sau personale, pe o tabla magnetica si lucreaza la ele!

Tabla clasica, utilizata preponderent in mediile de invatamant, a fost detronata de un nou instrument de prezentare, tabla magnetica. Aceasta nu este folosita doar in salile de clasa, ci si la intalnirile de afaceri, seminarii, sedinte si sali de consiliu. Pe langa scriere, suprafata faciliteaza, de asemenea, si lipirea documentelor sau a notitelor, prin simpla utilizare a unui magnet de mici dimensiuni. In plus, cu ajutorul unei table magnetice se pot folosi diferite tehnici interactive de expunere a informatiilor, avand un impact constructiv in educatie.

 

Versatila si interactiva

 

Montata in biroul tau sau in camera in care iti desfasori preponderent activitatile profesionale, tabla magnetica de la www.viamond.ro iti poate fi de un folos urias. Orice plan ai avea in minte, il poti asterne rapid si usor pe aceasta tabla moderna. Utilitatea ei este remarcabila in nenumarate situatii. Fie ca doresti sa iti sistematizezi mai bine lectiile, sa schematizezi sau sa dezvolti anumite idei, acest instrument te va ajuta sa observi informatiile mult mai clar.

 

Versatilitatea tablelor magnetice iti va permite atat sa scrii, cat si sa iti organizezi notitele pe suprafata acesteia. La demararea unui plan profesional sau personal, ideile au tendinta sa curga in cascada si sa se modifice, imbunatatindu-se pe parcurs, pana la finalul sesiunii de lucru. Tocmai de aceea, notitele scrise pe hartie pot completa tabloul schematic de ansamblu, atasandu-le cu un magnet pe suprafata tablei.

 

De asemenea, markerele lavabile si buretele uscat pentru stergere iti vor inlesni categoric munca. Orice greseala sau modificare va putea fi imediat remediata, prin intermediul acestor accesorii. Un plan bine realizat se evidentiaza prin ideile sale principale. Cu ajutorul markerelor de diferite culori, vei putea sublinia si incadra aceste idei.

 

Interactivitatea de care te poti bucura, montand o tabla magnetica in camera de lucru, va face fiecare ora de munca o adevarata placere. Aduna-ti cativa prieteni sau membrii familiei si asterne pe tabla ideile fiecaruia in parte, pana la conturarea unui plan de succes. Aceste instrumente pot fi si deosebit de distractive si pot constitui o metoda de expunere animata.

 

Practica si distractiva

 

Vrei sa lasi un mesaj comic copiilor tai sau partenerului de viata? Fa partasa tabla magnetica la ghidusia ta. Lipeste pe aceasta poze hazlii sau obiecte care sa aduca un zambet pe fata celor dragi. Scrie rapid taskurile ce trebuie indeplinite in ziua respectiva, programul de lucru sau remindere. Cauti sa te motivezi sau sa ii impulsionezi pe cei din jur? Scrie un citat motivational care sa ii inspire pe privitori!

 

Faptul ca poti alege dintr-o gama variata de dimensiuni si forme iti permite sa montezi acest sistem de comunicare oriunde, indiferent de spatiul de care dispui. Suprafata magnetica tratata special prezinta o rezistenta ridicata la actiunea acizilor si zgarieturilor, iar rama din aluminiu ii ofera un aspect placut. Accesoriile cu care se livreaza te vor ajuta sa o fixezi pe perete, iar markerele lavabile, buretele uscat si tavita vor completa utilitatea produsului.

 

Dupa cum observi, tabla magnetica este un instrument care iti poate schimba cu adevarat modul in care iti desfasori activitatile profesionale sau educationale. Asadar, incearca o noua abordare a muncii, prin montarea acestui produs, chiar in locuinta ta. Cu siguranta nu vei regreta nicio secunda alegerea facuta, bucurandu-te din plin de multifunctionalitatea acestor sisteme moderne de afisare si comunicare.