fbpx

Astazi o poti spune cu ajutorul florilor Elegant si unic

Conform mai multor studii comportamentale efectuate in SUA si Franta, prezenta florilor declanseaza emotii fericite, sporesc sentimentul de satisfactie si afecteaza comportamentul social intr-un mod pozitiv, mult mai mult decat am putea crede. Cu alte cuvinte, fie ca vorbim de sotie, prietena, iubita sau mama, efectul unui buchet de flori poate avea influente benefice asupra starii emotionale si comportamentului femeilor si a perceptiei acestora asupra barbatilor de la care primesc flori.
Mai mult, modul in care primesc florile, poate amplifica acest efect. De exemplu, s-a constat ca, daca o femeie primeste un buchet de flori la birou, in public, in prezenta colegilor sau a mai multor persoane, bucuria ei este mult mai mare decat daca ar primi acelasi buchet acasa, sau intr-un loc in care este singura. Alti factori care pot ajuta la sporirea acestei bucurii sunt elementul surpriza dat de primirea neasteptata, modul de prezentare si de livrare al buchetului precum si mesajul care insoteste buchetul.
Astazi, in Bucuresti, exista o florarie online care tine cont de toate aceste elemente, oferind cu eleganta servicii exclusive: Floraria cu Povesti.
Florariacupovesti.ro este un boutique online cu buchete de flori si aranjamente florale ce imbina traditia si inovatia aducand frumusetea atemporala a trandafirilor direct la dumnevoastra, in cutii cu un design elegant si unic. Cu buchete elegante de trandafiri realizate in maniera french si un nou stil de website in domeniul florariilor online, curat, cu navigare simpla si multiple customizari, Floraria cu Povesti ofera un serviciu unic de livrare flori care va multumi si va impresiona.
Toate buchetele de flori sunt impachetate in cutii elegante si pot fi insotite de mesaje scrise in cuvinte alese sa atinga inimile, pe care le scriem cu litere delicate pe hartie pergament. Fiecare detaliu este executat cu atentie, de la rafia naturala cu care sunt legate buchetele si panglica de satin cu care este legata cutia noastra exclusiva, pana la cartonasul cu instructiuni pentru ingrijirea trandafirilor. Oferim si o selectie speciala de cadouri rafinate, care pot insoti buchetul de trandafiri. Si ca totul sa fie perfect, livrarea nu se face printr-un serviciu clasic de curierat, ci prin mesageri imbracati in costume elegante. Impactul este garantat, gestul tau e unic, mesajul isi atinge destinatarul asa cum iti doresti!
Floraria cu Povesti redefineste eleganta in oferirea trandafirilor si iti ofera un mod unic de a iti transmite gandurile si sentimentele. Unic in Romania!