fbpx

Cele mai bune aspiratoare auto – Afla cum sa alegi modelul perfect.

Cele mai bune aspiratoare auto

Dintotdeauna orice sofer si-a dorit sa isi pastreze curatenia in interiorul autoturismului propriu, astfel ca macar o data pe saptamana o masina este dusa la spalatorie pentru a se mentine un interior curat si sanatos, dar si un exterior care sa straluceasca.

De cand a inceput pandemia, proprietarii de autoturisme au inceput sa ia o serie de masuri de igiena mai stricte si prin urmare a fost nevoie de un aspirator auto care sa faca treaba rapid si sigur si sa nu ocupe prea mult spatiu in masina, dar care sa asigure intreaga operatiune de curatenie in interiorul acestuia, crescand totodata gradul de confort in mod considerabil.

Aspiratoare auto de ultima generatie

Aspiratoarele auto bune sunt aparate de ultima generatie, care prezinta dimensiuni reduse si sunt fabricate in mod special pentru a usura curatenia interioara a oricarui autoturism. Cele mai bune aspiratoare auto sunt prevazute cu acumulatori incorporati sau cu alimentare la priza, aceste aspiratoare de masina isi vor face treaba rapid si sigur, in maxim 5 minute, atunci cand va pregatiti sa plecati la drum sau sa asteptati pe cineva. Doar apasati pe buton si aspiratorul covoraselor sau a tapiteriei va fi o simpla joaca.

In ultimul timp au explodat spalatoriile auto de tip self wash si astfel acolo este nevoie sa folositi un aspirator mare si greu de manevrat, care va lasa urme si va pot zgaria chiar si interiorul sau exteriorul masinii. Facand o achizitie de aspirator de mana auto multifunctional, nu mai sunteti nevoiti sa depindeti de spalatoriile auto clasice sau self wash pentru a curata masina la interior, sa stati la coada sau sa va mai faceti programare.

Specificatii tehnice pentru aspiratoare auto bune

Atunci cand intentionati sa cumparati un aspirator auto de calitate superioara, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele specificatii tehnice cum ar fi:

  • puterea de aspirare
  • numarul de trepte de viteza
  • autonomia bateriei sau lungimea firului de alimentare la bricheta
  • calitatea filtrelor interne
  • usurinta in utilizare
  • numarul de accesorii din dotare precum si tipul acestora
  • nivelul de zgomot emis

Aspirator auto pe baterie sau cu alimentare la bricheta?

De regula, majoritatea aspiratoarelor auto se alimenteaza la bricheta autoturismului si au un randament de curatare mult mai bun in momentul in care acesta este pornit. Insa, in ultima perioada apar pe piata din ce in ce mai multe modele de aspiratoare auto cu acumulator incorporat iar acestea va ofera o autonomie medie de pana la 30 de minute de functionare, care este suficienta pentru a curata de 5 ori masina, ori de cate ori ai nevoie. Totodata, acestea modele se incarca foarte repede la priza din casa si prin urmare le recomandam sa fie achizitionate, pentru a nu mai sta cu fire atarnate prin masina, care sunt de multe ori incomode cand vrei sa te muti sa faci curatenie in spatele autoturismului sau in portbagaj.

Cel mai bun aspirator auto difera in functie de necesitatile si caracteristicile tehnice de care avem nevoie, cat si de bugetul disponibil pentru o astfel de investitie, astfel ca este o chestie relativa atunci cand vorbim despre acest subiect sensibil.

Nu recomandam sa achizitionati un aspirator auto ieftin deoarece nu va aspira la fel de bine ca cele mai noi tehnologii in materie de aspiratoare auto si pe langa acestea, va imprastia in interiorul masinii particule de praf sau diferiti alergeni ce va pot provoca neplaceri cum ar fi alergii severe pentru persoanele sensibile.

Concluzie

Ca si concluzie, putem spune ca este foarte important sa investim intr-un aparat pentru curatenia masinii care sa ne ajute sa mentinem interiorul curat si sa ne bucuram de condus intr-o atmosfera cat mai aerisita, mai ales daca ne pasa de sanatatea noastra, a familiei noastre si pasagerilor din autoturism. In aceste vremuri de pandemie este necesar sa acordam o atentie sporita asupra curateniei din casa dar si din autoturism, astfel ca avem nevoie de cel mai bun aspirator auto de la momentul actual.