fbpx

Asociatia Crestina Sf Nicolae amp; Sf Alexandru caminul de batrani unde acestia se vor simti ca acasa

O data cu trecerea anilor, persoanele dragi noua imbatranesc si ne este tot mai greu sa le oferim confortul de care au nevoie din diverse motive. Serviciul si activitatile cotidiene ne ocupa foarte mult din timp si prin urmare timpul ramas nu este suficient pentru a ni-l dedica persoanelor dragi noua ajunse la o varsta inaintata si care au nevoie de cineva langa ei permanent .

Caminul Asociatia Crestina Sf Nicolae & Sf. Alexandru

Caminul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae & Sf. Alexandru este locul unde persoanele varstnice sau cele care au nevoie de ingrjiri speciale vor primi ingrijirea si atentia de care au nevoie. Cele doua locatii din centrul Bucurestiului, din zona Victoriei si cealalta din zona Plevnei ofera servicii de asistenta de cea mai ridicata calitate la cele mai bune preturi.
Alege un camin pentru batrani unde acestia vor avea parte de o primire calduroasa si prietenoasa.
Modul de construire al celor doua camine si de selectie al personalului au fost facute in asa fel incat toate persoanele varstnice vor avea parte de un mediu de viata excelent si un colectiv prietenos si amabil.

Conditiile de cazare ale celor doua camine de batrani sunt de nivel ridicat, meniurile atent alese pentru mancare sunt multiple astfel incat toate persoanele aflata in grija noastra vor avea parte de mancaruri care sa nu le afecteze sanatatea.

Incercam prin ceea ce facem sa le oferim batranilor un nivel de trai cat mai bun cu putinta.
Activitatile pe care le desfasuram au in vedere si petrecerea timpului liber a batranilor intr-un mod cat mai placut pentru ei si care sa ii faca sa uite de probleme pe care orice om le are la o varsta mai inaintata.