fbpx

Asigurati-va casa de infractionalitati cu sisteme de supraveghere de la Comenzi.ro

 

In ultima vreme sistemele de supraveghere au devenit, se pare, un aliat de incredere pentru siguranta casei. Oricine stie cat de multe avantaje rezulta din instalarea unui astfel de sistem. Atat timp cat sunt montate pe spatiul privat si inregistreaza doar in acest perimetru, legea permite aceasta abordare. Pentru achizitia unui sistem de acest gen puteti apela la stocul de la comenzi.ro.

Sisteme de supraveghere potrivite in interior sau la exterior

Tehnologia la ora actuala ne permite sa montam in spatii rezidentiale aparatura performanta care sa inregistreze, optima pentru orice spatiu. Cele de exterior trebuie sa fie rezistente si sa continue sa functioneze perfect chiar si cand nivelul de umiditate este mai ridicat, fie vara, soare, fie iarna. Asadar primul aspect ce triaza optiunile se refera tocmai la acesta, la locul de amplasare.

In cadrul eshop-ului COMENZI.RO regasim sisteme complete si kituri ce trebuie numai instalate. Un sistem complet de supraveghere cu doua camere incluse poate fi achizitionat si sub 500 de lei. Alte variante atractive regasite aici sunt spre exemplu acele camere wireless ce permit vizionarea in timp real a ceea ce se intampla acasa, pe smartphone. Suna ideal mai ales pentru cei care doresc sa tina mereu sub observatie minorul sau alti membri de familie.

De teama hotilor si a altor infractori pot fi montate acasa si sisteme de supraveghere de tip vizor pentru usa. Acesta va asigura ca cei care ar planui sa sparga locuinta sunt imediat inregistrati. Dispune de senzor si astfel inregistreaza imediat imagini in fata usii, deci veti sti cine v-a cautat in timpul in care nu ati fost acasa.

Sisteme de securitate si supraveghere video

De teama a ceea ce se poate intampla oamenii isi fac asigurari sau platesc firme de paza. Totusi miezul actiunii este altul pana la interventia unora. Asadar un sistem de supraveghere va asigura dovezile necesare in cazul in care s-ar comite ilegalitati si pot chiar sa descurajeze ca acestea sa se intample.

Comenzi.ro pune la dispozitie tot ce este necesar in acest sens, sisteme de supraveghere diverse, accesorii de asemenea. Poate fi ceruta si consilierea profesionala pentru ca alegerea facuta sa corespunda nevoii clientului.

Camere video speciale, echipamente specifice pentru spionaj, detectoare de camere, localizatoare GPS sunt de asemenea parte din oferte aci.

Contact:

031-0050198 (3 linii)