Asigurarea de sanatate Hospital Cash de la Gothaer

Cu asigurarea “Hospital Cash” de la Gothaer ai o multime de beneficii

Stresul si grijile de zi cu zi contribuie la slabirea sistemului imunitar. In astfel de cazuri, te poti confrunta cu diverse probleme de sanatate, mai mari sau mai mici, care pot avea drept urmare spitalizarea. Alege asigurarea de sanatate „Hospital Cash” pentru ca tu sa te simti complet protejat.

Asigurarea „Hospital Cash” de la Gothaer

„Hospital Cash” acopera servicii de sanatate pentru spitalizare din accident sau din orice cauza si se adreseaza persoanelor cu varsta de pana la 70 ani. In plus, poti opta pentru extinderea asigurarii si in caz de deces pentru suma asigurata de 10 000 euro. Totul este foarte usor: nu trebuie sa prezinti un card de sanatate sau sa iti planifici serviciile medicale prin Serviciul Clienti.

Beneficiile asigurarii „Hospital Cash”

Ai posibilitatea sa alegi intre acordarea urmatoarelor valori ale indemnizatiilor zilnice: 50 euro, 75 euro, 100 euro, 125 euro, 150 euro, 175 euro, 200 euro. „Hospital Cash” iti permite accesarea oricarui serviciu medical, inclusiv a bolilor mentale si a serviciilor aferente sarcinii si complicatiilor acesteia. Mai mult, beneficiezi de plata rapida a cheltuielilor medicale efectuate, iar asigurarea este valabila atat in Romania, cat si in strainatate, pentru orice clinica sau spital privat sau de stat.

Despre Gothaer Asigurari Reasigurari

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer.
Gothaer este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66.72 milioane lei în 2013 si un jucator important pe piata de asigurari din Romania.
Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurare autorizati, precum si online pe www.gothaer.ro.
Grupul Gothaer, una dintre cele mai importante societati mutuale din Germania, detine 100% din pachetul de actiuni al societatii, sustinand astfel interesul sau serios si de lunga durata in Romania.