Artterapia prin picturi pe numere

26 noiembrie 2020
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

Iti amintesti cum iti placea cand erai copil sa te asezi si sa desenezi ore in sir? Libertatea de a permite degetelor sa creeze tot ce vor pe hartie reprezenta o ocupatie interesanta si relaxanta in acelasi timp.

Ca persoane mature, putem sa ne relaxam la fel de bine pictand tablouri pe numere.

 

Abilitatea de a-ti lasa imaginatia sa creeze este o amintire valoroasa din copilarie pretuita de multi dintre noi. Merita sa-i redam viata prin picturi pe numere, o modalitate de a crea cu propriile maini tablouri valoroase.

 

Totodata pictura pe numere ne ajuta sa ne detasam de toate problemele legate de serviciu, financiare si altele.

 

Artterapia este folosita de milioane de oameni pentru ameliorarea stresului si imbunatatirea starii. Cercetatorii americani au descoperit faptul ca 45 de minute de activitate creativa scad semnificativ stresul si iti ofera o stare de bine constanta.

 

Iata 5 motive pentru care merita sa faci artterapie cu ajutorul picturilor pe numere.

 

  1. Pictura pe numere reprezinta o modalitate uimitoare de relaxare

Relaxant este cuvantul care apare intotdeauna cand vorbesti despre pictura si desen. Este un mod uimitor de a-ti lua mintea de la stresul cotidian.

 

  1. Te face sa te simti implinit

Ai matlasat vreodata o plapuma imensa? Ai alergat un maraton? Ai parcurs un drum lung si dificil? Daca ai raspuns afirmativ la oricare dintre aceste intrebari, vei intelege sentimentul plin de satisfactie pe care il poti obtine atunci cand treci de linia de sosire. Deoarece poate dura pana la zeci de ore pentru a termina o pictura, te vei simti multumit si extrem de satisfacut la finalizarea ei. Intr-un cuvant: te vei simti implinit.

 

  1. Iti imbunatatesti abilitatile creative

Cel mai interesant este faptul ca la o pictura pe numere nu e neaparat necesar sa fii talentat. Tot ce trebuie sa faci este sa potrivesti numarul vopselei cu numarul de pe panza si sa pictezi. Nimic mai simplu! Dupa ce te vei obisnui cu pictura pe numere, poti avansa si te poti autodezvolta spre ceva mai greu. In arta nimic nu este imposibil!

 

  1. Ai posibilitatea sa-ti decoreezi casa cu propria opera de arta

Tocmai ai finalizat o piesa de arta uimitoare. Inrameaz-o si decoreaza cu ea orice camera iti doresti. Opera ta de arta poate compensa, de asemenea, un cadou minunat pentru cineva pe care il iubesti.

 

  1. Ai sansa sa socializezi cu iubitorii de pictura

Este foarte interesant sa impartasesti cu altii experientele proprii si sa afli si alte pareri. Exista multe grupuri pe retelele de socializare in care poti adera si discuta oricat doresti despre vopsele, pensule, tablouri si altele. Este ceva foarte distractiv!

 

Artterapia foloseste activitati creative precum pictura, colajul, desenul si sculptura pentru a ajuta oamenii sa isi exprime emotiile. Aceasta se bazeaza pe convingerea ca expresia de sine creativa are valoare terapeutica si reprezinta o modalitate de relaxare extrem de benefica pentru fiecare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram