Articolele din bloguri sunt benefice pentru SEO

12 ianuarie 2013
Autor:
dowmedia08

Articolele din bloguri sunt benefice pentru SEO dar trebuie sa aveti mare grija sa nu obtineti prea multe backlinkuri pentru ca acest lucru va putea sa va penalize. Deci daca vreti sa cumparati bloguri nu recurgeti la concursi ( si aic ma refer la blogawards, superblog) si alte site-uri care faciliteaza advertoriale prin intermediul bloggerilor, ci contactati direct un blogger si stabiliti intre voi detaliile articolului respectiv.

Optimizare SEO – este un serviciu oferit de foarte mult firme care lucreaza in acest domeniu. SEO de fapt inseamna Search Engine Optimization si ajuta la motoarele de cautare. Sunt firme specializate in acest domeniu. Firmele au proprii angajati care lucreaza la dezvoltarea si programarea continutului. Sunt multe programe care te pot ajuta la construirea unui site pentru continutul lui si aspectul grafic. Se folosesc limbaje de programare ca CS6, HTML5 si javascript pentru prefata siteului. Primul site inventat din lumea fost cel construit de catre Tim Berners Lee, insa acesta era foarte limitat iar limbajul prin care a fost conceput era html.

Dupa dezvoltarea lor foarte rapida si eficienta, cu timpul internetul a devenit o retea mondiala si asa au aparut primele companii pentru crearea siteurilor. Primul test de la Geneva in 1993 avea sa porneasca aceasta revolutie numita internetul. Testul reusise si asa Marc Andreesen dupa numai 2 ani, reuseste in luna februarie a acelui an sa creeze prima aplicatie grafica numita Mosaic. In 1993 la aparitia Mosaic deja functionau 60 de servere pentru sustinerea internetului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram