Articole pentru casa si gradina la preturi cu pana la 63 3 mai mici

Valoarea reducerilor variaza de la o sectiune la alta si de la un produs la altul. Discounturile se pot situa intre 63,3% valoare maxima si 7,5% valoare minima. Astfel preturile au fost substantial diminuate in scopul cresterii satisfactiei clientilor magazinului online. Directia descendenta a preturilor poate intampina pozitiv tendinta generala a consumatorilor de reducere a cheltuielilor destinate gospodariilor.

Reducerile de preturi sunt aplicate in cadrul web siteului diferitelor modele de dozatoare de apa, atat celor cu compresor cat si celor electronice. De asemenea aceste discounturi sunt practicate si la lampile solare de gradina, la piticii de gradina tip lampa solara, la usile de interior si chiar la generatoarele electrice ori motocoasele pentru gazon.

Gratie acestor discounturi magazinul este capabil a oferii spre vanzare dozatoare de apa la 165,63 ron, motocoase la preturi incepand cu 244,19 ron, generatoare de current la 280,00 ron si diferite modele de lampi solare de gradina cu preturi cuprinse intre 4,40 si 27,20 ron.

Aceasta actiune de reducere a preturilor vine in intampinarea nevoilor de sezon ale clientilor magazinului online 2u2me, destinat casei si gradinii. Pentru racirea apei atat de necesara vara, se pot achizitiona dozatoarele de apa ale caror preturi au fost supuse reducerilor. De asemenea peluza sau gazonul pot fi tunse cu ajutorul trimmerului pe benzina ce poate fi cumparat la un pret orientat descrescator, tocmai pentru a satisface nevoile reale, de sezon ale clientilor. Gradina ori peluza casei vor putea beneficia de o valoare ornamentala crescuta datorita lampilor solare tip pitic ori a celor de alee, oferite de magazinul online 2u2me la preturi reduse.

Aceasta initiativa este consecinta grijii magazinului online 2u2me.ro pentru cresterea confortului concomitent cu reducerea cheltuielilor clientilor sai. Prioritatea magazinului online este aceea de a oferi mai multa valoare la preturi din ce in mai mici. 2u2me expertul in cresterea confortului casei si gradinii face posibila achizitionarea produselor sale in conditii de rentabilitate crescuta, datorita practicarii preturilor reduse.

http://www.2u2me.ro/64-articole-la-pret-redus