Articole ortopedice la cele mai mici preturi

Sanatatea este cea mai importanta, iar oamenii trebuie sa aiba grija si sa o protejeze. Nimic nu este mai dureros decat imposibilitatea de a trata o boala sau de a trai la maximum fiecare clipa a vietii.

Din pacate sunt persoane care ajung depedente de un scaun cu rotile din cauza unor accidente nefericite sau a unor boli din nastere care ii tintuiesc la pat pentru tot restul vietii. Este nevoie de multa putere si multa forta pentru a depasi un astfel de moment si pentru a duce o viata echilibrata in care accentul sa fie pus pe alte aspecte.

Un astfel de dispozitiv trebuie sa fie, in primul rand, pliabil. In felul acesta, poate fi usor de transportant, dar mai ales de depozitat. Rotilele sunt rezistente la socuri, asa ca un astfel de scaun poate fi condus fara nicio problema pe diferite suprafete. Avantajul este ca poate fi folosit pe o perioada foarte lunga de timp fiind un produs calitativ.

Exista o multime de magazine care vin in sprijinul persoanelor cu dizabilitati si comercializeaza diverse articole ortopedice extrem de folositoare. In Bucuresti, unul dintre cele mai cunoscute este Magazinul Ortopedic. Doar aici pot fi gasite cele mai ieftine produse la preturi mai mult decat accesibile.

Potrivit www.magazinulortopedic.ro fiecare persoana isi poate alege produsele dorite in functie de necesitati. Sunt calitative si usor de intretinut, fiind ideale pentru cei care nu pot depune un efort considerabil. In plus, magazinul este amplasat intr-o zona centrala, iar accesul se face foarte usor.

In cazul bolnavilor care au suferit interventii chirurgicale sau au diverse afectiuni locomotorii utilizarea unui cadru de mers este varianta ideala. Acesta sustine greutatea corporala si asigura echilibrul in miscare pentru ca deplasarea sa se realizeze fara mari eforturi.
Cadrul este realizat dintr-un aliaj de aluminiu extrem de usor ceea ce permite utilizarea chiar si de catre persoanele foarte batrane.

Dimensiunile acestuia sunt standard, avand o inaltime de 120 cm. Ca si in cazul scaunului, cadrul este pliabil pentru a putea fi transportat cu usurinta in orice loc. In plus, capetele sunt imbracate in cauciuc antideparant pentru a evita producerea unor accidente nedorite, dar si pentru amortizarea denivelarilor.