Artbient – echipa ta pentru solutii de design interior ireprosabile

design interior

Atunci cand vine vorba despre confortul propriu, fiecare cauta solutii prin care sa duca totul la superlativ. despre impactul pe care aspctul vizual al locuintei il are asupra psihicului nu mai este necesar a mentiona. Oricine stie ca decorul interior poate influenta starea de spirit, respectiv poate induce buna dispozitie, relaxarea proprietarilor si a celor ce trec pragul casei respective.

In intampinarea celor care doresc ca investitia pe care o realizeaza in acest sens sa fie una profitabila, respectiv sa aduca rezultate pe masura, vin specialistii Artbient. Este vorba despre o echipa specializata in design interior, formata din arhitecti, designeri, artisti plastici, dar si muncitori cu pregatire, dispusi sa schimbe complet definita confortului si modernitatii la nivel rezidential si nu numai.

Artbient ofera asadar servicii de proiectare si executare de elemente arhitecturale, vizand lucrari decorative de exceptie. Acestea inclus elemente de decor proiectate si realizate exclusiv in atelierele companiei, folosind in acest sens un spectru vast de materiale.

Proiecte de design interior profesionale

Numai expertii in domeniu pot realiza proiecte de design interior care sa inspire, sa imbie la relaxare si totodata sa contribuie la o stare de bine deosebita. Unicitatea fiecarui proiect pe care echipa il concepe este subliniata de conceptul inovativ pe care il aplica, precum si prin modul in care abordeaza fiecare provocare, raportandu-se de fiecare data la exigentele beneficiarilor.

Ii avantajeaza si recomanda totodata cunoasterea excelenta a echilibrelor compozitionale si cromatice, a normelor ergonomice, a psihologiei culorilor si mai ales a modului in care aceasta poate influenta psihicul, a geometriei interiorului, materialelor etc.

Cei care doresc sa transforme interiorul locuintei intr-un real paradis modern pot solicta proiect Artbient cu accent pe elemente de arhitectura aparte, de genul corpurilor de iluminat, vitralii, balustrade, mozaic, basorelief, panouri de sticla, mobilier unicat, tapet, fresca, elemente decorative tridimensionale, etc. Volumul si forma elementeleor sunt special concepute pentru a crea un design interior minimalist sau nu, dupa dorinta, care sa asigure insa un decor de senzatie, modern, in tendinte.

O astfel de colaborare asigura clientilor o serie de avantaje. Iata care sunt cateva dintre cele care merita atentia publicului ce vizeaza o astfel de lucrare pentru spatiul rezidential.

 • consultanta privind alegerea unui stil personalizat, potrivit beneficiarului
 • stabilirea unui stil general pentru ambient si integrarea solutiilor optime
 • conceperea planului de iluminare, care sa se adapteze fiecarei incaperi
 • stabilirea unei compozitii cromatice optime pentru ambient, selectarea materialelor in functie de nuantele pentru materiale
 • alegerea mobilierului potrivit pentru fiecare incapere, respectiv proiectarea acestuia tinand cont de normele estetice si ergonomice
 • axarea pe un concept compozitional pentru pereti si pardoseli, pentru bai
 • efectuarea schitelor pentru a stabili conceptul, respectiv pentru a integra in acesta preferintele beneficiarului
 • prezentarea fotorealista a proiectului final
 • Realizarea de planse tehnice privind executarea si dispunerea mobilierului in spatiu
 • Selectarea tuturor materialelor decorative, incepand de la covoare, perdele si pana la tapet etc.
 • Disponibilitatea unei liste de furnizori pentru elementele ce se vor folosi in proiect

Desigur, mai ales expertiza acestei echipe, cunostintele in domeniu si portofoliul complex de clienti multumiti sunt aspecte ce o recomanda vizavi de serviciile de design interior. Cei interesati pot intra  in contact cu specialistii prin datele de contact disponibile pe Artbient.ro.