fbpx

Art Director international in seminar la Bucuresti

Este trainer de 20 de ani, iar de 10 ani lucreaza pentru Farouk Systems SUA, mai intai ca Director Artistic European pentru ca apoi sa fie Director Artistic General pentru Farouk Systems SUA si este implicat activ in dezvoltarea de noi produse, colectii si training-uri internationale. In plus, detine un lant de centre de infrumusetare si o Academie de Hair Styling.
Fiind atras de fashion, Patrick Kalle impune trendul in hair styling la New York Fashion Week, dar si competitiile de frumusete: Miss Universe şi Miss USA.
Ţine prezentari si show-uri la cele mai importante targuri internationale: Cosmoprof Las Vegas, Salon International Londra, Cosmoprof Bologna si Mondial Coiffure Paris, dar si seminarii pe cele mai mari scene din lume, preda cursuri de tunsoare si culoare la care participa mii de hairstilisti.
Workshop-ul din 3-4 noiembrie organizat de Beauty One, continua turneul sustinut de Patrick in Europa, este un seminar tehnic si are ca scop sa prezinte profesionistilor din Romania noile tendinte si tehnici creative de culoare si tunsoare.
Pentru rezervari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la nr 0724 357 281.