fbpx

Arhivare fizica rapida si eficienta cu ajutorul Stefadina ro

Arhivarea fizica a documentelor a devenit un proces mult mai facil, de cand firma Stefadina a hotarat sa isi aloce serviciile in acest domeniu. Cu o vechime de peste 20 de ani pe piata din Romania, Stefadina s-a specializat in prestarea serviciilor care tin de arhivistica si a devenit liderul acestui domeniu. Echipa care activeaza in cadrul acestei firme este caracterizata drept profesionista, responsabila si foarte eficienta atunci cand vine vorba de a isi indeplini obiectivele.

Arhivarile fizice – etape si caracteristici

Arhivarile fizice realizate de Stefadina se desfasoara in maxima siguranta si confidentialitate, pentru ca dumnevoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii. Iata modalitatile prin care se realizeaza arhivarea fizica in cadrul firmei Stefadina:

• In primul rand, se intocmeste nomenclatorul arhivistic, care reprezinta unul dintre instrumentele de lucru, in cadrul caruia se realizeaza gruparea documentelor si intocmirea dosarului. Nomenclatorul are un rol important, fiind stipulat chiar si prin lege faptul ca el trebuie neaparat sa fie intocmit si aplicat, pentru ca, apoi, echipa sa defineasca documentele, sa le stabileasca valoarea, dar si perioada de pastrare.

• In al doilea rand, fondarea este un alt aspect important, deoarece exista situatii in care se regasesc numai parti sau fragmente dintr-un fond arhivistic, iar specialistii trebuie sa stabileasca provenienta documentelor create care apartin institutiei dumnevoastra.

• Cel de-al treilea pas consta in ordonarea documentelor, care se realizeaza tot cu ajutorul nomenclatorului arhivistic, prin utilizarea unei organigrame ce apartine institutiei.

• Intocmirea dosarelor reprezinta pasul urmator pe care il va realiza echipa Stefadina si va indeparta foile goale, ciornele, dar si agrafele metalice sau acele. Dupa acest proces, unitatilor arhivistice li se vor atasa coperti cartonate. Odata intocmite aceste dosare, ele nu trebuie sa depaseasca un anumit numar de pagini. La finalul acestui proces, pe coperta fiecarui dosar vor fi notate urmatoarele: cota, indicativul din nomenclator, anul, numarul filelor si alte detalii de acest fel.

• Inventarierea documentelor este pasul numarul cinci, care se realizeaza printr-un proces de inregistrare a tuturor unitatilor arhivistice, care va avea loc prin utilizarea instrumentelor de evidenta, adica a inventarelor arhivistice.

• Ultimul pas il constituie selectionarea documentelor care va fi posibila numai prin aprobarea Comisiei de selectionare si a Arhivelor Nationale.

Arhivarea fizica de la Stefadina – beneficii

Arhivarea fizica realizate de firma Stefadina reprezinta procesul la care multe persoane apeleaza, iar acest lucru le aduce anumite beneficii, precum:

• Cele mai bune servicii de arhivare
• Echipa care se ocupa de documente este de incredere si lucreaza eficient
• Munca prestata este caracterizata de profesionalism si de calitate inalta
• Documentele dumnevoastra sunt in siguranta

Stefadina reprezinta alegerea numarul 1 a persoanelor si a institutiilor care doresc sa beneficieze de servicii de arhivare profesionista, care se realizeaza intr-o locatie care este avizata de Arhivele Nationale si care este foarte dotata, din punct de vedere tehnic.