Argumente pentru care sa optezi pentru servere dedicate

In contextul in care mediul online este spatiul unde se desfasoara cele mai multe dintre activitatile comerciale din ziua de azi, indiferent de domeniul de activitate, infrastructura IT pentru orice afacere este esentiala pentru ca aceasta sa fie un real succes. Orice pagina web, indiferent de cat de complexa este si carui tip de afacere este destinata trebuie sa fie gazduita pe un server pentru a putea functiona corespunzator.

Exista mai multe variante de servere unde poate fi gazduit site-ul companiei tale, iar una dintre cele mai bune alegeri o reprezinta varianta de servere dedicate. Exista mai multe motive pentru care alegerea unui server dedicat este cea mai buna optiune.

1.Beneficiezi de intreaga putere a server-ului

Atunci cand vorbim de servere dedicate, faptul ca site-ul firmei tale va beneficia de intreg spatiul si intreaga putere a unui astfel de server reprezinta un mare atuu. Alegand astfel de servere dedicate, site-ul firmei tale nu va imparti spatiul cu alte site-uri si in consecinta performanta este la cele mai bune valori.

2.Un plus de securitate

Spatiul online este foarte vulnerabil la anumite actiuni ale diferitelor persoane care cauta sa obtina informatii confidentiale prin metode ilegitime. Prin urmare, orice site si orice afacere cauta sa isi securizeze la cele mai bune standarde securitatea site-ului. Iar un astfel de server dedicat aduce o mai mare securitate pentru site-ul afacerii.

3.Te bucuri de control absolut asupra resurselor

Daca site-ul firmei tale imparte resursele cu alte site-uri pe diferite severe, atunci trebuie sa te adaptezi conditiilor acelor servere. In schimb, daca site-ul tau este pe un server dedicat, atunci dispui de toata capacitatea resurselor acestor servere dedicate dupa bunul tau plac.Poti face modificari atat la partea de hardware, cat si in ceea ce priveste partea de soft-uri, dar si referitor la aplicatiile instalate.

4.Incarcare rapida chiar si la trafic mare de utilizatori

Exista multe site-uri care atunci cand sunt accesate de foarte multi utilizatori concomitent nu fac fata la acest trafic foarte ridicat. Ei bine, solutia pentru a rezolva aceasta problema o poate reprezenta varianta de servere dedicate. Un server dedicat se va incarca foarte repede chiar si in conditiile unui trafic foarte mare datorita ultimelelor tehnologii implementate.

5.Severe dedicate = administrare unica

Un server dedicat iti ofera posibilitatea de a fi unic administrator a ceea ce gazduieste site-ul firmei. Prin urmare, nu vei avea probleme referitoare la informatii care ar putea sa apara pe paginile web al companiei fara stirea ta in calitate de administrator.

Daca toate aceste argumente anterior enuntate te-au convins de faptul ca a opta pentru un server dedicat este cea mai buna varianta pentru pagina web a firmei tale, atunci trebuie spus ca www.itexchange.eu este pregatita sa iti ofere spre inchiriere diverse optiuni de servere dedicate in functie de nevoile afacerii tale.

La ITEXCHANGE CONSULTING te bucuri de inchirierea unor astfel de servere dedicate si in acelasi timp de consultanta de specialitate pentru functionarea optima a acestora. ITEXCHANGE CONSULTING este o companie in continua dezvoltare formata din cei mai buni specialisti in domeniul IT gata sa ofere exact serviciile de care afacerea ta are nevoie