fbpx

Arbient propune concepte originale de design interior

artbient

Designul interior este definitoriu pentru proprietari, pentru cei care ocupa un spatiu. Este nu doar o imagine atractiva si potrivita arhitecturii casei, ci si o maniera prin care adaugi o nota personala spatiului – este energia pe care o regasesti de fiecare data cand ajungi acasa, este relaxarea si starea de bine pe care doresti sa o asociezi automat cu intimitatea caminului. Nimic nu este ales la intamplare si desigur multe detalii aparent minore sunt cele care fac marile diferente.

Artbient a inteles cel mai bine faptul ca publicul avea nevoie de solutii personalizate privind proiectele de design interior. Prin serviciile oferite, cu ajutorul unei echipe de specialisti, Artbient poate fi mai intai de toate ghidul spre definirea stilului dorit. Pentru ca in prima faza te vei gandi intrebator ce ti se potriveste, ce iti doresti de fapt, echipa Artbient va putea sa sugereze lucrari potrivite fiecarui spatiu.

Frumosul din casa ta

Daca te uiti in jur si iti dai seama ca lipseste acel ceva, atunci este clar ca ai nevoie de solutii precum cele oferite de Artbient. Dupa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale http://artbient.ro/, solutiile pe care se axeaza Artbient se refera la balustrade, vitralii, corpuri de iluminat, mozaic si nu numai.

Nimic nu este comun, simplu sau banal aici. Spre exemplu balustradele, cele care au un rol practic, pot fi deopotriva elemente decorative. Rolul estetic este definit de Artbient prin lucrari deosebite, insemnand materiale premium, combinatii de metal si vitralii, sticla securizata. Un element interesant este si partea superioara, anume port mana din sticla topita. Este un produs unic de marca Arbient, un concept original.

Sticla si metalul patinat fac echipa buna. Tot despre sticla este vorba si cand intra in discutie vitraliile. De data aceasta este o combinatie de sticla, cositor si cupru, toate prelucrate prin tehnica firului de plumb. Vitraliile pot fi aparitii unice in case, sub forma de panou decorativ la peretii despartitori sau pur si simplu inlocuind, acolo unde este permis, sticla simpla – ferestre, usi spre exemplu.

Modul elegant, interesant si plin de culoare prin care vitraliile lasa lumina sa patrunda este un spectacol ce ridica astfel de piese la rang de arta. De aceea, vitraliile sunt lucrari ce presupun migala si arta creativa, proiecte unice de fiecare data.

Corpurile de iluminat

Ceea ce pare sa fie doar o necesitate, obiecte ce se impun prin forma, reprezinta de fapt o alta modalitate prin care casa poate fi decorata inedit. Artbient propune si de aceasta data obiecte unice. Este vorba de corpuri de iluminat variate, candelabre, lampi, plafoniere, lampadare sau  felinare. Oricare dintre acestea inseamna o combinatie de materiale, cupru si sticla, cositor de asemenea. Pur si simplu acestea nu sunt simple, ci au parte de o armonie de culori si design.

Gresit gandit ca doar casele cu spatiu generos merita mai multa atentie in decorare. Orice spatiu in care ne petrecem timp merita o amenajare minutioasa si artistica. Efectul este nu doar de infrumusetare, ci de bucuria oferita ochilor de fiecare data, de starea de bine si de casa ce devine o imagine de stil conform cu preferintele proprietarului.