Arad este urmatoarea gazda a seriei de Conferinte FNTM: Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor rurale

26 noiembrie 2012

Conferinta este deschisa oamenilor de afaceri si persoanelor cheie din administratia locala din mediul rural si va cuprinde prezentari, sesiuni interactive de discutii intre participanti si consultanti si un prânz in format deschis, existând posibilitatea comunicarii informale.
Evenimentul se doreste a fi un sprijin acordat intreprinzatorilor si factorilor de decizie din cadrul autoritatilor publice locale, in demersul lor de a asigura dezvoltarea comunitatii locale, prin dezvoltare economica si cresterea capacitatii administrative.
La Conferinta vor participa profesori si consultanti cu o vasta experienta in management, administratie publica, finante, dezvoltare locala, ce vor raspunde intrebarilor si vor acorda asistenta directa pe subiectele si problemele ridicate de catre dumneavoastra.
Fiecarui participant la Conferinta i se va acorda o bursa in valoare de 1000 lei, pentru inscrierea la cursul online “Program de Educatie Antreprenoriala”, lansat de FNTM. Cursul se desfasoara pe o perioada de 6 luni si ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes, prin parcurgerea celor 7 module de curs concepute de o echipa de profesori recunoscuti in mediile universitare: Antreprenoriat si inovarea afacerii, Managementul afacerii, Comunicare si negociere in afaceri, Finantele si contabilitatea afacerii, Firma si mediul economic, Marketing si Initiere IT pentru afaceri.
Taxa de participare la eveniment este de 200 lei si se poate achita prin banca in contul RO64 BRDE 410S V216 1692 4100. Taxa acopera partial costurile desfasurarii acestei initiative, majoritatea cheltuielilor fiind suportate de FNTM.
Va invitam sa va inscrieti la Conferinta pâna la data de 26 noiembrie 2012, prin transmiterea datelor de contact catre Buftea Marius - Consultant Regional FNTM, tel. 0748.252.301, email: [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram