fbpx

Aquatech.ro: Societatile comerciale opteaza din ce in ce mai mult pentru sisteme de dedurizare

dedurizatoare

Principalul importator de sisteme de tratare a apei din Romania, Aquatech International, isi intampina consumatorii cu cele mai eficiente solutii pentru filtrarea apei, atat de uz casnic, cat si de uz industrial. Anul 2018 a adus companiei numeroase cereri pentru produsele din categoria sistemelor de dedurizare, din ce in ce mai utilizate de societatile comerciale in tratarea apei folosita in procesele tehnologice.

Procesul de dedurizare a apei utilizata zilnic in locuinte, cat si a apei folosita in numeroasele procese tehnologice, a devenit in zilele noastre o necesitate, astfel ca, atat in cazul consumului de apa la nivel casnic, cat si in mediul afacerilor au fost inregistrate cresteri semnificative ale investitiilor in sistemele de tratare a apei. Aceste tendinte de consum s-au resimtit si la nivelul preferintelor clientilor Aquatech International, dintre care o mare parte au optat in anul 2018 pentru achizitia unor dedurizatoare.

Desi la inceputul anilor 1990 o statie dedurizare era dedicata exclusiv utilizarii in mediul afacerilor, astazi sunt observate cresteri semnificative ale vanzarilor, de peste 100%, de la o luna la alta si in cazul utilizatorilor veniti din mediul casnic. Cresteri importante sunt remarcate insa in 2018, la nivelul preferintelor societatilor comerciale, in cazul carora utilizarea unui dedurizator apa a adus astazi rata de crestere la peste 300% fata de anii anteriori. Folosirea unor sisteme de tratare a apei ajuta la reducerea cheltuielilor, scazand simtitor costurile dedicate reparatiilor si intretinerii sistemelor sanitare. Astfel, aceste sisteme sunt din ce in ce mai cautate pentru dedurizarea apei mai ales in: pensiuni, hoteluri, institutii de sanatate, spalatorii etc. Sistemele de dedurizare imbina in mod armonios cererea de apa pura, fara depuneri de minerale cu oferta de executie a forajelor de mica si mare adancime existente la ora actuala pe piata de consum din tara noastra.

Pentru obtinerea unei oferte de pret, precum si alte informatii tehnice, Aquatech International pune la dispozitia publicului interesat numerele de telefon: 021.411.2000/0737.066.660, precum si adresele de e-mail: [email protected]/[email protected]