Aplicatie romaneasca de Facebook Sweepstakes Tombola intr o noua versiune

Word of Social, companie specializata in aplicatii marketing Facebook, lanseaza aplicatia “Sweepstakes/Tombola” intr-o versiune actualizata care aduce noi posibilitati de configurare si o versiune gratuita cu functionalitati limitate.

Aplicatia “Sweepstakes/Tombola” poate fi integrata in orice pagina de fani Facebook avand ca obiectiv principal cresterea numarului de fani. Aceasta organizeaza concursuri sau promotii pe Facebook pe care apoi le distribuie viral in retea prin postarea unor informatii pe peretele participantului si prin posibilitatea trimiterii de catre cei inscrisi a unei sugestii de participare catre prieteni. La finalul campaniei beneficiarul aplicatiei poate exporta baza de date cu toti participantii isi o poate folosi in scop comercial respectand legile in vigoare.

Noua versiune a aplicatiei lansata de catre Word of Social aduce un panou de control atat in limba romana cat si in limba engleza care se administreaza cu mare usurinta ,un suport tehnic imbunatatit si noi servere prin care aplicatia se incarca si ruleaza mult mai rapid.

Optiunile noi de configurare includ acordarea unor sanse in plus de castig, contorizate prin numar de participari in concurs, pentru cei care invita mai multi prieteni la campanie si personalizarea amanuntita a aplicatiei in functie de preferintele fiecarei companii.

Activarea aplicatiei este gratuita pentru versiunea cu facilitati limitate. Pachetul complet al aplicatiei “Sweepstakes/Tombola” este disponibil incepand cu luna aceasta prin plata unui abonament lunar al carui pret incepe de la $10/luna. Pentru implementarea aplicatiei in pagina de Facebook se poate accesa site-ul companiei la adresa http://wordofsocial.net/romana.php