Aplicatia Qrest pentru localuri

Compania Acqua Development din Pitesti lanseaza pe piata turismului romanesc cea mai inedita aplicatie pentru smartphone.

QRest – meniu digital, direct de pe smartphone, este aplicatia disponibila acum pe iOS si Android ce le permite tuturor clientilor sa interactioneze mai rapid si mai usor cu localul in care se gasesc.

Lider in domeniul sofware pentru industria de turism firma Acqua Development va ofera programe diverse ce au la baza tehnologia Microsoft, aspect cele confera stabilitate si utilitate deosebita.

Toate solutiile ce va sunt oferite de specialistii companiei Acqua Development sunt special concepute, personalizate in functie de business-ul partenerilor de afaceri.

Afacerile devin mult mai facile si mai eficiente utilizand programele dezvoltate de Acqua Development, operatorii din turism avand la dispozitie numeroase aplicatii precum Q Travel Online, Q Travel Backoffice si Q Travel Inventory.

Ultima inovatie in domeniu, QRest, este aplicatia ce le permite tuturor clientilor aflati intr-un local sa comande fara chelner, sa-l cheme pe acesta la masa ori de cate ori au nevoie sau sa ceara nota de plata, specificand in acelasi timp si modul de plata preferat.

Intreprinzatorii care aleg aplicatia QRest au in acest fel posibilitatea sa le ofere clientilor cea mai simpla si eficienta modalitate de comunicare, acestia avand posibilitatea de a vizualiza in timp real nota de plata, meniul, dar si recomandarile localului in care se afla.

Pentru ca este o companie care se respecta, Acqua Development din Pitesti va ofera gratuit varianta QRest Light, aceasta incluzand majoritatea functiilor de care localul dvs. are nevoie. Iar pentru instalarea aplicatiei, configurarea meniului si training-ul de folosire al acesteia, Acqua Development va percepe doar o taxa de implementare.

Orice restaurant, bar, pizzerie sau local poate implementa QRest, fiind necesare doar o tableta sau un laptop si o conexiune la internet. Astfel, clientii or putea folosi aplicatia folosind fie internetul de pe smartphone-ul personal, fie pe cel WiFi oferit in locatie.

Pentru usurinta in comunicare, este indicat ca pe fiecare masa din local sa amplasati un carton ori pliant pe care se afla inscrise instructiunile de folosire ale aplicatiei si un cod QR.

In acest fel fiecare client poate citi codul QR cu aplicatia QRest sau cu orice alta aplicatie. Daca se opteaza pentru citirea codului cu alte aplicatii, clientul trebuie sa instaleze aplicatia QRest, iar dupa citirea codului QR, meniul va putea fi accesat si toate comenzile lansate.

Aproape instantaneu din momentul in care clientul a transmis comanda, aceasta ajunge pe tableta sau laptop, ce ar trebui sa fie instalate langa POS.

La cerere, fiecare sector al restaurantului poate avea o culoare diferita astfel incat chelnerul care raspunde de sectorul respectiv sa vada de la departare daca a primit o comanda, fara a mai fi necesar sa se deplaseze pana la dispozitiv.

QRest – Meniul digital dezvoltat de compania Acqua Development din Pitesti poate fi descarcat din App Store sau Google Play, pentru comanda fara chelner si

QRest implica numeroase avantaje:

 • Comanda fara chelner direct de pe telefonul mobil
 • Cheama chelnerul cu telefonul mobil
 • Calculeaza si imparte rapid nota de plata cu prietenii
 • Afla detalii despre produse si vizualizeaza poze
 • Cauta in meniu, in functie de preferinte

Daca aveti un restaurant, un bar, o cafenea sau un local, QRest este ultima inovatie pe care trebuie sa o implementati, daca va doriti vanzari mai mari si servicii de mai buna calitate oferite clientilor.

Ce va ofera QRest ?

 • Meniu digital, actualizare rapida – in acest fel noile creatii ale chef-ului dvs. ajung rapid in meniu, dar si pe masa clientului. Aplicatia permite promovarea directa a produselor noi, dar si a celor sezoniere ori temporare
 • Upsell recomandari – Spre exemplu, daca un client comanda o friptura, aplicatia ii va recomanda instantaneu si vinul potrivit ori desertul delicios. In acest fel veti beneficia de cresterea vanzarilor la clientii deja existenti
 • Personal mai redus, cu o servire mai buna – QRest – eficienta ospatarului. In drum spre masa unor clienti ospatarul poate “agata” de la bar si cafeaua (comandata din aplicatie) comandata de un alt client, aflat la o alta masa
 • Sugestii si reclamatii de la clienti – Aplicatia QRest poate fi ‘seful de sala’ pe care l-ati dorit mereu. Prin intermediul QRest veti putea primi criticile, laudele, dar si sugestiile venite din partea clientilor
 • Comenzi speciale, in spatii zgomotoase – QRest este metoda cea mai eleganta prin care pot fi primite comenzile, in situatia in care in local zgomotul depaseste anumite nivele sau acesta este gazda unor evenimente deosebite
 • Toti clientii dvs. pot avea profile personalizate – Autentificarea clientilor in QRest construieste si mareste baza de date cu numele, e-mail-ul si telefonul clientilor. Mai mult, aplicatia aduna si diverse informatii despre preferintele culinare ale acestora
 • Posibilitati nelimitate de demararea unor campanii marketing orientate catre client – Cu ajutorul QRest se identifica publicul tinta pentru oferte si campanii publicitare, create in functie de preferintele clientilor

Daca vrei vanzari mai mari, rezultate peste asteptari si clienti multumiti de serviciile oferite, alege QRest – aplicatia care revolutioneaza conceputul serviciilor de calitate in turism !

QRest – inventia companiei Acqua Development din Pitesti, special dedicata afaceristilor ce vor sa tina pasul cu tehnologia!