Aplicatia QRest pe gustul localurilor si al clientilor

Acqua Development ofera o gama variata de servicii software pentru agentii de turism, hoteluri si restaurante.

Firma infiintata in 2001, a cunoscut un real succes, in prezent oferind servicii in Europa, America sau Asia.Acqua Development, descrisa prin profesionalism, reprezinta solutia ideala, imbinand tehnologia avansata cu costurile scazute.

QRest reprezinta o aplicatie pentru smartphone disponibila atat pe Android cat si pe iOS, oferind multiple posibilitati clientilor.Principalele beneficii si functii ale aplicatiei sunt acelea de a da comanda sau de a chema chelnerul doar cu ajutorul telefonului, de a afla detalii despre produse si de a vizualiza poze cu acestea sau de a cere nota de plata cu specificarea modalitatii de plata- prin card sau cash.

QRest aduce satisafactie clientului prin economia de timp impusa de utilizarea smartphone-ului, cu ajutorul caruia poate trimite comanda, fara implicarea chelnerului, sau poate verifica nota de plata, fara a irosi timp pretios.Rapid, util, practic.

QRest Light este o varianta acesibila care ofera localurilor functiile necesare pentru multumirea clientului.Desi aceasta aplicatie este gratuita, se percepe o taxa de implementare pentru instalarea aplicatiei, configurarea meniului si pentru indicatiile de folosire.In vederea folosirii acestei aplicatii, este indicat ca localurile sa fie ofere conexiune la Internet, acces WiFi, sa detina un dispozitiv,( fie laptop, fie tableta) util in primirea rapida a comenziilor.

Dispozitivul primeste comanda clientului iar chelnerul poate fi atentionat in cel mai scurt timp daca a primit o comanda, acest lucru fiind indicat de culoarea dispozitivului, care poate fi usor zarita din departare.

Localul va pune la dispozitia clientilor instructiunile de folosire ale aplicatiei precum si un cod, numit cod QR.Clientul poate citi acest cod cu aplicatia QRest sau cu o aplicatie similara acesteia.

In printarea codurilor se va folosi versiunea 21 a Browser-ului Firefox.Daca nu are acces la aplicatia QRest, clientul este invitat sa o instaleze, astfel incat cu ajutorul acesteia va intra in meniul localului si va putea comanda.

QRest ofera locatiilor in care se regaseste o serie de beneficii menite a imbunatati relatia cu clientul.Aplicatia actualizarea rapida a meniului digital, permitand promovarea directa a produselor, fie ca sunt produse noi, de sezon sau temporare.

Clientul primeste recomandari necesare in alegerea combinatiilor perfecte si se asigura o mai buna eficienta a ospatarilor prin economisirea timpului si reducerea sarcinilor acestora.

Diversele locatii precum restaurantele, barurile, hotelurile, vor avea doua optiuni: QRest Meniu Digital sau QRest Comanda cu Telefonul.

Diferenta intre cele doua este reprezentata de pret si de functiile oferite.

QRest Meniu Digital, ofera clientului urmatoarele facilitati: meniu digital si multilingv, cuprinzand detalii, imagini, preturi ale produselor, ofera posibilitatea de a recomanda produse sau de a face reclamatii si de a accesa rapid meniul.

Asistenta, posibilitatea de identificare folosind Facebook-ul, accesul la baza de date clienti si la statistici referitoare la clienti, sunt, de asemenea, functii oferite de QRest Meniu Digital.

Facilitatile pot fi folosite cu ajutorul email-ului in acest caz iar taxa de implementare pentru aceasta optiune se plateste o singura data.Pretul versiunii QRest Comanda cu Telefonul este ceva mai ridicat.Suma este platibila o singura data, ca si in cazul QRest Meniu Digital.

Diferenta este ca cea de-a doua optiune prezentata ofera o gama mai larga de facilitati, cuprinzandu-le pe cele accesibile in cazul Meniului Digital si oferind, totodata, functii suplimentare, cum ar fi optiunea de a da comanda sau de a chema chelnerul cu telefonul mobil si oferind celor de la masa posibilitatea de a imparti nota.Functiile pot fi acestate cu ajutorul telefonului sau a email-ului.