fbpx

Aplicarea si intretinerea genelor false

coafor in 1 Mai

Genele false sunt, in general, gene artificiale realizate din par uman sau sintetic, care sunt aplicate in zona genelor naturale. Femeile folosesc acest tip de gene pentru a mari volumul si lungimea celor naturale. Acum exista pe piata mai multe feluri de gene false, cele mai comune fiind genele aplicate fir cu fir si genele banda.

Genele fir cu fir se aplica de obicei in prelungirea genelor naturale. Avantajul este ca au un aspect natural si se amesteca foarte bine cu genele naturale. Desi arata foarte bine, sunt destul de greu de aplicat si este necesara vizita la salon pentru ca acest lucru sa fie facut de un estetician experimentat. Efectul este uimitor, aspectul este de un natural perfect, iar durata lor de viata este nelimitata.

Genele tip banda sunt cel mai frecvent intalnite. Spre deosebire de cele aplicate fir cu fir, acestea se aplica foarte usor datorita benzii lipicioase pe care sunt dispuse. Desi benzile sunt extrem de accesibile si usor de pastrat, acest lucru se intampla numai daca intreaga procedura este corect facuta.

Poate va intrebati daca puteti pastra genele in timp ce dormiti si raspunsul este evident, numai daca tolerati senzatia de a avea ochii mai grei in timpul somnului. Singurul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare este igiena. O zi intreaga intr-o zona atat de expusa prafului si murdariei ar trebui sa se sfarseasca printr-o curatare serioasa, evitandu-se astfel infectiile si alte complicatii la care ar putea duce lipsa igienei.

Aplicarea de gene fir cu fir sau banda nu impiedica utilizarea machiajului zilnic sau profesional, asa ca toate doamnele care aleg sa poarte gene false pot purta si machiajul dorit. Acesta nu este mai dificil de facut si nici de eliminat, mai ales daca se folosesc miscari usoare, foarte potrivite zonei ochilor.

Toate intr-un singur loc, servicii diverse, de la aplicarea de gene fir cu fir la vopsit ombre si nu numai la cel mai bun coafor in 1 Mai | joyasalon.ro

aplicarea de gene fir cu fir

In ceea ce priveste eliminarea genelor false, regula numarul 1 este sa nu le smulgeti niciodata. Facand asa puteti afecta genele naturale care pot cadea. Este nevoie doar sa clatiti usor cu apa calduta sau sa folositi un demachiant fara ulei in compozitie. Daca nu sunteti sigura sau aveti temeri cu privire la acest lucru, apelati la serviciile unui specialist. Eventual accesati http://joyasalon.ro/ pentru a gasi un estetician disponibil. Joya Salon este un coafor in 1 Mai, insa serviciile prestate sunt diverse.