Apiland propune o cura cu pastura

26 iulie 2015

Despre detoxifiere se vorbeste mult si... pe buna dreptate! Pentru ca, in fiecare moment, acumulam noi si noi toxine, din aerul pe care il respiram, din apa pe care o bem, din alimentele si medicamentele pe care le folosim, ca sa nu mai vorbim de alcool, de nicotina sau de alte substante toxice. Tocmai de aceea, avem nevoie, periodic, de cure de detoxifiere cu produse alimentare naturale. Si, vorbind de produse naturale, ce altceva ar putea fi mai indicat decat o cura cu pastura de albine? Pastura este un produs apicol de exceptie, cunoscut la noi sub denumirea populara de PAINEA ALBINELOR.

Pastura Apiland este un remediu ideal pentru a scapa de toxine si pentru a ne intari sanatatea, in general. Pastura este, de fapt, un polen fermentat. Albinele aduc polenul la stup, apoi il aseaza in celulele fagurilor si il preseaza pentru a scoate aerul, dupa care astern deasupra lui o pelicula de propolis. Cum in stup este foarte cald, polenul fermenteaza si se transforma in pastura, o substanta aproape miraculoasa - bogata in vitamine, minerale, enzime si factori antibiotici. Pastura este recomandata in curele de detoxifiere si mai ales pentru cei care au probleme cu stomacul ori cu ficatul sau care se confrunta cu o digestie lenta.

Pastura are capacitatea de a regenera ficatul, de a stimula digestia, secretiile biliare si functia colonului... Reda vitalitatea si energia. In plus, se digera mult mai usor decat polenul. De aceea, cu totii avem nevoie de o cura cu pastura: copii, parinti, bunici sau strabunici!
Cum bobitele de pastura au un gust natural dulce-acrisor, Apiland a pregatit, special pentru cei care prefera mai mult gustul dulce, si varianta de pastura in miere, un produs absolut delicios. Pastura macinata si dizolvata in miere cruda va fi chiar si pe placul celor mai mofturosi copii.

Acum, la cumpararea unui borcan de pastura de 500 de grame veti primi gratuit si un bocan de pastura in miere de 200 de grame. Acest pachet promotional este disponibil, prin comanda online sau telefonica, la pretul de 159 lei (transportul fiind inclus).

Alegeti produsele apicole din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, apicolele Apiland! Laptisorul de matca pur si crud, tonicul apicultorului sau tonicul regal, polenul crud poliflor, pastura si mierea cruda sunt esentiale pentru un stil de viata sanatos si de succes.

Produsul este disponibil pe website-ul Apiland sau la telefon 0371.78.00.78.
Pret: Pachet Pastura (500 g) + Pastura in miere (200 g) - 159 lei

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram