fbpx

Apidermin for Men – rasfaț apicosmetic din esențe tari

Cu substanțe active din stup, lăptișor de matcă sau propolis, cărora li se adaugă ingrediente de origine naturală, Apidermin for men este o gamă dedicată răsfățului masculin. Din gamă fac parte: șampon anti mătreață, șampon contra căderii părului, gel revigorant pentru duș, balsam calmant după ras, loțiune după ras, toate fără parabeni sau coloranți.
Șampon anti mătreață – complexul activ format din lăptișor de matcă și octopirox are o eficiență dovedită în îndepărtarea mătreții, prevenția ei și revitalizarea firelor de păr dar și a scalpului. Șampon contra căderii părului – formula specială a șamponului Apidermin for men, cu ulei de ricin și lăptișor de matcă, contra căderii părului luptă împotriva calviției printr-un complex de ingrediente active de origine naturală. Gelul revigorant pentru duș – complexul activ format din lăptișor de matcă și alantoină are efecte benefice asupra pielii. Alantoina calmează și îngrijește pielea iritată, având efecte antiinflamatorii ,în timp ce lăptișorul de matcă stimulează regenerarea celulelor.Loțiune după ras – lăsând o senzație de împrospătare, loțiunea după ras are efecte tonifiante și calmează senzația de usturime după ras. Balsam calmant după ras – este îngrijirea ideală chiar și pentru cel mai sensibil ten. Complexul calmant cu lăptișor de matcă, alantoină, glicerină și ulei de eucalipt are efecte anti-iritante asupra pielii, lăsând pielea tânără și împrospătată.
Apidermin for Men este o gamă formulată specific pentru îngrijirea masculină. Cu substanțe active de origine naturală și ingrediente premium ca lăptișorul de matcă, Apidermin for Men reformulează principiile care au consacrat Apidermin, de această data într-o gamă adresată bărbaților. Gama este disponibilă atât în magazinele partenere, iar online pe site-ul nostru cu prețuri speciale.