Apartamente Bucuresti

Am proiectat garsoniere decomandate,cu bucatarii mari si inchise, de la 25 000 Euro, apartamente cu 2 camere decomandate si cu bucatarie inchisa, livrandu-se finisate, incepand cu 41 500 Euro si apartamente cu 3 camere spatioase, cu bucatarie inchisa si balcoane mari, incepand de la 56 000 Euro.
Complexul rezidential Belsugului este construit in Bucuresti, sector 6, cartierul Militari din vestul Capitalei, in apropiere de metrou Pacii. Este localizat pe strada Belsugului 33, la 100m distanta de intersectia cu Bdul Iuliu Maniu, fiind ferit de zgomotul si traficul infernal de la bulevardul principal.
Apartamentele si garsonierele din Belsubului Residence sunt au un aspect elegant si luminos, pardoseli din granit, contorizare separata ce optimizeaza consumul de apa calda si caldura, contorizare individuala pentru toate utilitatile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuala a consumului de utilitati. In jurul blocurilor sunt amenajate parcari pe care rezidentii le pot utiliza la liber.