Aparatura medicala la Black Friday

LineMed participa la BLACK FRIDAY oferind aparatura medicala si produse de ingrijire cu utilizare la domiciliu cu preturi reduse pana la 50%.

Ofertele vor fi disponibile in intervalul vineri ora 00.00 – luni ora 24.00

Punem la dispozitie o gama diversificata de produse: aparate aerosoli / nebulizatoare, cantare / aparate pentru determinarea compozitiei corporale (body fat monitors), umidificatoare, electrostimulatoare, electrocardiograf portabil, produse pentru incontinenta, glucometre, pedometre, tensiometre digitale de brat si incheietura, tensiometre aneroide, termometre digitale si cu infrarosu, produse de ingrijire, de masaj si recuperare, de testare, produse pentru igiena orala, periute de dinti electrice cu vibratii sonice, incaltaminte ortopedica, sisteme de siguranta si monitorizare pentru copii, perne electrice, cutii pentru medicamente (pill box), produse de ingrijire cosmetica, toalete ecologice portabile Porta Potti si produse de intretinere si curatare Thetford, accesorii aparatura medicala etc.

Distribuim produse apartinand unor brand-uri renumite pentru siguranta, protectie si calitate: Omron, Hartmann, Microlife, NordItalia, Bioland, Nuvita, Fora, Laica, Joycare, Medifit, THETFORD, Innofit etc.

Livrarea se face pe tot teritoriul tarii la un cost unic de transport (11 RON pentru Bucuresti / 21 RON pentru provincie), indiferent de destinatie, greutate, valoare. Se ofera transport gratuit pentru achizitii in valoare de peste 500 RON. Livrarea se efectueaza doar prin firma de curierat.