fbpx

APARATUL DE AEROSOLI CU COMPRESOR SCIAN NB 121C ARE PRET DE SARBATOARE LA CARREFOUR

Aparatul de aerosoli cu compresor SCIAN NB-212C, aflat in aceasta perioada la promotie, se remarca prin faptul ca are o cupa destinata medicatiei de 10 ml, are un filtru de praf pentru eliminarea impuritatilor din aerul comprimat si suport de sustinere a kitului de nebulizare atunci cand se prepara amestecul de medicamente.

Aparatul de aerosol cu compresor SCIAN NB-212C vine cu un kit de nebulizare care contine o masca pediatrica, ale carei dimensiuni permit folosirea si de catre adulti, un mustiuc, 5 filtre de aer si un tub de extensie.

Cu ajutorul acestui aparat de aerosoli puteti sa tratati diferite afectiuni ale cailor respiratorii precum astm, bronsite, laringite etc, dar si alergii.

Promotia este valabila in toate hipermarketurile Carrefour din Bucuresti si din tara.

Marca SCIAN este noua pe piata romaneasca, avand unic importator SC BIT ONLINE SRL si este distribuita prin magazinul sau on-line www.feo.ro. Produsele noastre se remarca printr-un raport excelent calitate-pret si au certificari pentru comercializare pe piata din Europa, SUA, Canada si Turcia. Mai multe detalii despre ele puteti afla de pe site-ul www.feo.ro sau din show-room-ul din strada Mihai Eminescu, nr.121, sector 2, Bucuresti.

www.feo.ro
Departamentul Comunicare