Aparatele de aerosoli Philips Respironics la EvoMag si Cel

Clientii care doresc sa-si achizitioneze un nebulizator de cea mai buna calitate au la dispozitie trei modele, doua destinate intregii familii si unul conceput special pentru nevoile copiilor.
InnoSpire Essence si InnoSpire Elegance sunt doua aparate de aerosoli cu compresor care pot fi folosite acasa pentru tratarea afectiunilor cailor respiratorii. Sunt eficiente atat in cazul unor banale raceli, cat si pentru boli cronice, cum sunt astmul sau sinuzita. Ambele beneficiaza de tehnologii inovatoare care fac tratamentul mult mai rapid si mai eficient, gratie cercetarilor de ani de zile ale specialistilor de la Respironics.
Sami the Seal este un nebulizator pediatric, cu un design simpatic menit sa ii atraga pe copii. Vine insotit de accesorii care ii vor ocupa celui mic timpul, astfel incat sa nu planga in timpul tratamentului. Toate cele trei aparate sunt echipate complet si pot fi folosite imediat ce le-ati achizitionat, la sfatul medicului curant.
Aparatele de aerosoli Philips Respironics beneficiaza de garantie 3 ani.
Philips Respironics este unul dintre cei mai apreciati producatori de aparate de aerosoli la nivel mondial. Recunoasterea lor vine atat din partea consumatorilor, cat si din partea comunitatii medicale. Preocupati de cateva decenii de tratarea bolilor tractului respirator cei de la Respironics s-au aliat cu specialistii de la Philips pentru a concepe dispozitive performante din punct de vedere tehnic si medical. Rezultatele nu au intarziat sa apara si astazi sunt recomandate de specialisti din intreaga lumea.
BitOnline este importatorul oficial pentru Romania al produselor Philips Respironics. Prezenta de 9 ani pe piata, BitOnline a incercat mereu sa gaseasca cei mai buni furnizori, fiind atenta atat la calitatea produselor, cat si la pretul acestora. Show-room-ul BitOnline se afla in Bucuresti, pe strada Mihai Eminescu nr. 121.