Aparatele de aer conditionat si frigiderele reparate de acelasi specialist

Daca vizitati un magazin online, veti observa ca aparatele frigorifice (fie ele frigidere, combine frigorifice, congelatoare etc.) sunt incadrate in categoria electrocasnicelor mari, alaturate in general unor produse precum aparate de gatit (aragaz, plita, cuptor) si masini de spalat. Aparatele de aer conditionat sunt de obicei prezentate separat, in categoria produselor de climatizare. Din punct de vedere tehnic insa, atunci cand sunt necesare reparatii, intervine acelasi specialist in ambele cazuri: un tehnician frigotehnist autorizat.

“Domeniul frigotehnic este specializarea mea si aceasta pregatire imi permite sa abordez prin practici de service o gama variata de reparatii aer conditionat Bucuresti. Am in vedere permanent ca noutatile tehnice si protocoalele de service care apar in acest domeniu al climatizarii sa mi le insusesc pentru a va pune la dispozitie cele mai bune solutii pentru reparatia aparatelor de aer conditionat”, se mentioneaza pe un website de reparatie aer conditionat Bucuresti.

Asadar, cele doua domenii sunt “prietene”, caci la partea tehnica exista componente cu principii asemanatoare. Atat in categoria de reparatii frigidere, cat si in cea de reparatii aer conditionat, orice utilizator trebuie sa colaboreze numai cu o firma autorizata de service ori cu un tehnician frigotehnist autorizat.

Prima varianta poate fi mai costisitoare, mai ales daca se alege o firma de mari dimensiuni. A doua varianta este la indemana nu doar prin preturile prietenoase, ci si prin modul de colaborare in sine – persoana interesata in mod direct de a-si fideliza clientii si de a garanta personal lucrarea efectuata. Stim cu totii ca, din punct de vedere birocratic, colaborarea cu o firma mare, cu multi angajati, poate sa aiba si minusuri in practica…

Daca alegeti un tehnician frigotehnist autorizat, solicitati sa va asigure cu privire la garantie asupra reparatiilor, dar si asupra piesele schimbate si a imbinarilor executate prin sudura. Daca ati ales cu atentie un specialist serios si dedicat, cu siguranta veti stii in viitor unde sa sunati atunci cand aveti nevoie de o interventie in domeniu. Mai ales daca este o problema cu frigiderul sau combina frigorifica, cel mai probabil este o urgenta.