fbpx

Apa nu este doar apa

Apa nu este doar apa. Compozitia si ingredientele gasite in apa de la robinet variaza foarte mult de la regiune la regiune. Minerale extrem de importante pentru apa de gatit, pot avea totusi efecte negative atat asupra mancarii si bauturilor preparate cat si asupra vaselor si tacamurilor spalate. Aceste minerale sunt dizolvate in apa, ceea ce le face invizibile. In timpul uscarii, pot totusi cauza aparitia petelor de apa sau a depunerilor de piatra in interiorul electrocasnicelor. Pot, de asemenea, sa influenteze negativ gustul bauturilor calde.

Tratamentul profesional al apei proceseaza apa folosita in bucatarie conform celor mai inalte standarde de calitate. Se realizeaza legaturi chimice cu elementele contaminante, cum ar fi clorul, eliminand astfel mirosul si gustul neplacut al apei si se modifica duritatea apei prin indepartarea excesului de carbon. Astfel, obtineti de fiecare data o apa curata, echilibrata, in care aromele bauturilor reci si calde se pot dezvalui in voie. O adevarata placere, ceasca dupa ceasca sau pahar dupa pahar.

Cafea ce isi dezvaluie intreaga aroma? Spuma de cafea ce arata intotdeauna perfect? Ceai care are de fiecare data un gust excelent? Apa are un rol decisiv in toate aceste situatii.

Sursa: bwt-group