fbpx

Anvelopex ro iti da 3 motive sa treci la anvelope de iarna

Anvelopele de iarna pot parea inutile pentru cei care nu traiesc in munti inzapeziti sau nu pleaca in weekend la schi. Adevarul este ca, in conditii de zapada, un set bun de anvelope iti poate salva viata. Specialistii de la anvelopex.ro iti spun si cum:
Anvelopele sunt facute pentru conditii de umiditate, zapada si gheata. Trezindu-te deodata la volan in aceste conditii poate fi infricosator. Cu toate acestea, stiind ca ai un set bun de anvelope de iarna iti schimba total increderea in tine.

1 . Anvelopele de iarna cresc tractiunea

Anvelopele de iarna sunt proiectate cu benzi de rulare pe trepte. Aceasta suprafata variata a anvelopei este in masura de a prinde drumul, gheata sau zapada. Ele sunt extrem de eficiente pentru accelerarea si franarea pe un drum alunecos sau imprevizibil. Tractiune sporita inseamna, fara indoiala, siguranta mai mare pe drum.

2 . Anvelopele all-season nu sunt foarte bune pentru zapada

Cand cumperi o masina noua, anvelopele vor fi probabil all-season. Aceasta este doar o generalizare. Pentru ca nu fiecare zona necesita anvelope de iarna, ​​producatorii nu simt nevoia de a le include la vanzare. Cu toate acestea, in cazul in care locuiesti undeva unde conditiile de iarna sunt mai dure, cum ar fi Intorsura Buzaului, cel mai bine este sa inlocuiesti aceste anvelope all – season cu cele corespunzatoare.

3 . Anvelopele de vara au o durata de viata mai scurta
Stii acum ca pneurile de iarna sunt semnificativ mai bune pentru zapada si gheata, dar de ce costul este atat de mare? Chiar merita sa investesti in ceva ce folosesti doar cateva luni pe an, si atunci poate nici nu este chiar atat de multa zapada? Ei bine da, pentru ca siguranta ta este foarte importanta si cateodata este nevoie doar de un minut in care sa ai nevoie de ele ca sa iti salveze viata. Gandeste-te bine la siguranta ta si celor dragi tie. Acesta este principalul motiv pentru care costurile sunt mai mult decat justificate. Anvelopele de vara sunt si ele necesare, ne spun cei de la anvelopex.ro. Ca un vehicul sa functioneze la potentialul sau maxim, trebuie sa ii oferim conditii optime pentru a performa. Atunci si doar atunci putem avea pretentii vis-a-vis de masina pe care am ales-o.
Pentru mai multe detalii si preturi extraordinare la anvelope, alege acum sa faci cumparaturi pe Anvelopex.ro.