Anvelopele si jantele auto

anvelopele si jantele auto

O vânzare la fiecare 7 secunde: cele mai vândute accesorii auto din mediul online

Anvelopele si jantele auto: cele mai bine vândute articole in mediu online din Europa, impreuna cu parbrizele opel astra h, acest fapt se datoreaza atat necesitatii schimbarii periodice a acestora cat si a dorintei soferilor de a conduce o masina aratoasa. Cumparaturile online, pentru șoferii europeni, reprezinta drumul spre achizitionare confortabila a produselor dorite la un pret si pentru posibilitatea de a compara cu ușurință diversele oferte din mediul online. Acestea sunt principalele motive care continuă să susțină creșterea vânzărilor online, în Italia, anul trecut, s-a înregistrat o creștere de 37 de procente, un procent mai mare decât cel inregistrat în Germania sau în Regatul Unit.

Anvelopele și jantele auto sunt accesoriile achiziționate cel mai des de pe internet. Spaniolii mai cumpără filtre de aer, stergatoare auto și baterii, în timp ce farurile auto se află pe locul trei în Marea Britanie și Germania, împreună cu bateriile. Acestea din urmă se află pe poziția a treia în Italia, în timp ce în Franța sunt preferate filtrele de aer. Urmat de becuri, siguranțe, oglinzi și huse auto. Devine o tendință, 40% dintre respondenți declară că aleg accesorii online pentru a face ca aspectul mașinii lor să fie unic.

Cumpărați anvelope si jante auto online?

Numai pe eBay, se vand 17 vagoane de pneuri pe oră in tari precum: Italia, Franța, Spania, Regatul Unit și Germania. Studiul arată că unul din doi respondenți a declarat că a cumpărat anvelopele online: de fapt, peste 50% dintre cetatenii europei, doar Spania se oprește la 43%. Recordul ajunge în Italia, cu 58% mai mare decât Germania, Franța și Regatul Unit. Italia este, de asemenea, țara în care puteți economisi mai mult, o medie de 25% a fost calculată comparând achiziția în magazin în comparație cu piețele virtuale.