fbpx

Anvelopele CINTURATO de la Pirelli

Anvelopele CINTURATO de la Pirelli se remarca prin impactul redus asupra mediului inconjurator, atat in stadiul de productie cat si pe durata de viata a anvelopei, fara a reduce placerea de a conduce, nivelul de performanta sau controlul in viraje. Gama CINTURATO este cel mai bine descrisa prin performanta si siguranta, combinate cu noile norme de protectie a mediului specifice conceptului de Green Performance.

Inventate in 1950 de catre Pirelli, anvelopele CINTURATO au fost primele anvelope cu o structura radiala infasurata in jurul carcasei asemeni unei centuri (Cintura in italiana). Rezultatul a fost, un produs care avea sa faca istorie, acest model devenind in scurt timp cea mai buna alegere pentru condusul sportiv. Ca urmare a inovatiilor tehnologice, legenda CINTURATO continua si astazi sub egida ,,Performanta Verde”.

Familia de anvelope de vara CINTURATO este compusa din trei produse diferite, proiectate pentru diferite tipuri de utilizare: incepand de la masini compacte de oras pana la berline de lux. Astfel modelele CINTURATO P1, CINTURATO P4, CINTURATO P6 si CINTURATO P7, raspund la toate exigentele pentru o utilizare atat urbana, cat si extra urbana pe distante mari. Aceasta gama de anvelope de la Pirelli, este disponibila pentru toate dimensiunile de jante intre 13 si 18 inch si indici de viteza de la T (max 190 Km/h) la Y (max 300 Km/h).

NOU: Pirelli CINTURATO P1 VERDE

Anvelopa de vara Pirelli Cinturato P1 Verde
Noua anvelopa Pirelli CINTURATO P1 Verde este o anvelopa de vara conceputa cu cele mai noi tehnologii, pentru a garanta confort si siguranta pe toate tipurile de carosabil, dar si pentru a micsora impactul asupra mediului inconjurator. Astfel noul cauciuc de vara Cinturato P1 Verde ofera siguranta maxima atat pe carosabil umed cat si pe carosabil uscat, datorita profilului inovator al benzii de rulare. In fabricatia acestei anvelope au fost introduse materiale noi, iar flancurile aerodinamice si greutatea redusa a anvelopei Cinturato P1 Verde, au condus la reducerea rezistentei de rulare, un consum redus de combustibil si diminuarea emisiilor de CO2. Optimizarea profilului acestui cauciuc, cu secvente specifice de unghiuri, asigura o reducere importanta a zgomotului, avand ca rezultat un nivel de confort crescut la rularea cu aceasta anvelopa. Pirelli Cinturato P1 Verde reprezinta astfel echilibrul perfect dintre performanta, siguranta, placerea de a conduce si grija fata de mediu inconjurator.

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P1 Verde de pe anveloshop.ro

Alte sugestii de anvelope de vara Pirelli Cinturato:

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P1 de pe anveloshop.ro

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P4 de pe anveloshop.ro

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P6 de pe anveloshop.ro

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P7 de pe anveloshop.ro