Anvelope noi sau second hand?

Te-ai intrebat vreodata ce reprezinta inscriptiile de pe lateralul unei anvelope? Ei bine, iata ce inseamna fiecare insemn in parte. Punand lucrurile cap la cap, este usor de inteles ca toate insemnele reprezinta informatii esentiale pentru autoturismul dumneavoastra. Numerele si literele trecute pe anvelopa reprezinta dimensiunea, tipul si performanta pneului.

Anvelopele noi au acesti factori inscriptionati mult mai pronuntati fata de cauciucurile second hand. Anvelopele de tip P ne prezinta informatii despre anumite standard aplicabile in Statele Unite ale Americii destinate vehiculelor de pasageri. De retinut este faptul ca daca anvelopa nu au litere la inceput, acest lucru indica un pneu metric adaptat standardelor Euro.

Anvelopele inscriptionate cu litera “P” si cele standardizate Euro pot avea capacitate de incarcare diferita. Literele “LT” inscriptionate fie la inceputul fie la sfarsitul dimensiunii anvelopei indica faptul ca anvelopa a fost proiectata pentru camioane usoare. Unii producatori de vehicule usoare echipeaza din fabrica anumite tipuri de vehicule cu cauciucuri de tipul “LT” pentru ca acest tip de pneu necesita presiuni de umflare mai mari decat anvelopele de pasageri.

Inainte de achizitionarea unui set de anvelope este recomandat sa cititi manualul de utilizare al autoturismului pentru ca acolo sunt trecute informatii esentiale despre dimensiunea maxima a rotii acceptata de autoturism , precum si presiunea de umflare optima pentru buna functionare a masinii.

Despre magazinul online AnvelopaIeftina

Profesionistii de la Anvelopaieftina.ro ofera clientilor care se afla in cautare de cauciucuri o gama variata de anvelope noi si second hand la preturi competitive. Anvelopele de tipul second hand comercializate au adancimea profilului de 4 milimetri in sus si sunt importate din Austria, Germania, Belgia, Italia si Elvetia.

Compania vinde o gama variata de cauciucuri de iarna, vara, all-season, dar si jante din aliaj. Firma detine un stoc permanent de 5000 de cauciucuri de calitate, iar produsele se pot cumpara si in sistemul en-gross cat si en-detail.