fbpx

Anvelope de vara ieftine

Anvelopele sunt o componenta importanta a oricarei masini iar achizitia unui set nou cand cele recente se uzeaza peste limita normala este o schimbare necesare ce trebuie sa o faca orice sofer. Insa procesul de achizitie a unui nou set poate deveni o corvoada daca apelati la clasica metoda de a merge intr-o vulcanizare fizica pentru a le schimba. Din fericire insa, puteti gasi seturi de anvelope vara la diferite magazine online, la preturi competitive. Avantajele achizitiei de cauciucuri vara din mediul online sunt net superioare in comparatie cu achizitia dintr-o locatie fizica. Printre ele se numara:

  • nu trebuie sa va deplasati la o locatie fizica

Puteti analiza din confortul biroului sau al casei dvs profilele de pneuri disponibile la vanzare. Nu trebuie sa va alocati ore libere din zi pentru a va deplasa la diferite vulcanizari sau magazine fizice pentru a vedea anvelopele ce pot fi achizitionate. De asemenea, nu sunteti limitat la modelele ce pot fi depozitate intr-o locatie fizica. Pe un magazin online anvelope gasiti la vanzare zeci de mii de modele.

  • modalitati de plata diferite

Puteti plati atat prin ramburs la primirea coletului, puteti plati online suma integrala sau puteti plati in rate. Aveti de asemenea optiunea de a plati prin OP daca sunteti persoana juridica. Exista modalitati de plata pentru orice situatie, pentru a facilita tranzactia cat mai mult.

  • livrare gratuita

Livrarea este gratuita pentru majoritatea achizitiilor de anvelope. Daca optati pentru plata online, puteti sa le trimiteti direct la o vulcanizare unde urmeaza sa le montati. Puteti opta si pentru ridicare personala daca sunteti in vecintatea unui depozit de unde se livreaza.

  • garantie si certificat de conformitate

Pentru toate anvelopele primiti o garantie de 2 ani si certificat de conformitate. Nu stati cu frica ca nu veti putea fi dezpagubit in cazul unor defecte de fabricatie. In cazul unei malformatii care apare datorita erorii de construire, puteti trimite anvelopa inapoi la magazin unde va fi expertizata si veti primi contravalorea ei daca se constata defectul.

Prin urmare, exista o serie de avantaje in cumpararea de anvelope vara online, fiind de preferata aceasta metoda in comparatie cu metoda clasica de cumparare dintr-o vulcanizare.