Anunturi gratuite

Azi o sa va spun care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati atunci cand postati anunturi gratuite pe site-urile de profil.

1. De fiecare data cand postati trebuie sa puneti un titlu cat mai atractiv pentru un potenial client, acesta nu ar trebui sa depasasca 55 de caractere incluzand si spatierea dintre cuvinte.

2. Descrierea produsului si/sau a serviciului oferit pentru un potential client trebuie sa fie la obiect si sa cuprinda cat mai multe date despre ceea ce vindeti, sau incercati sa vinedeti.

3. Oferiti potentialilor clienti imagini cat mai detaliate ale produsului si in cazul in care oferiti servicii, puteti posta poze de la un client satisfacut de serviciul pe care l-ati oferit.

4. Precizati pretul produsului si tineti minte ca aveti concurenta, acesta este valabil si pentru un produs nou sau second, dar mai ales pentru servicii, precizand un pret, aveti mai multe sanse sa fiti sunat de un potential client.

Multi dintre dumneavoastra care postati, ignorati acesti pasi. Postati si pe site-uri mai mici, stiu ca toti suntem invatati cu marile site-uri, dar ele nu inseamna intotdeauna ca sunt cea mai buna metoda de a vinde. Multe percep taxa pentru a va face anuntul Premium (pentru ca pe un site mare are sanse intradevar anuntul premium) Unele site-uri mici sunt in acest moment foarte bine optimizate din punct de vedere SEO(Serch Engine Optimization) ADICA foarte bine optimizate pentru Google

Anunturi gratuite Generale

Anunturi imobiliare gratuite,

Anunturi auto gratuite.