fbpx

Anul Teambuildingului Integra

Teambuildingul reprezinta o provocare atat pentru management cat si pentru angajati. In aceasta perioada insa, companiile au nevoie de informatii si strategii care sa se refere la actiuni ce le ofera atat rentabilitate cat si o perspectiva relaxanta dar eficienta asupra afacerii lor.

Un astfel de instrument provocator este teambuildingul realizat de Integra HR. Programele de teambuilding Integra HR sunt concepute pentru a construi si dezvolta o echipa unita, eficienta in comunicare, deschisa la solutii creative si constienta de obiectivele comune ale firmei pentru care lucreaza. Aceste obiective generale se concretizeaza in modalitati specifice de abordare a provocarilor si nevoilor companiei, oferind astfel beneficii maxime cumulate.

„Necesitatea unor programe de teambuilding in aceasta perioada este chiar mai mare decat inainte, arata Paladia Petrar, specialist resurse umane Integra Hr. Afirm acest lucru gandindu-ma la presiunile mari care s-au facut asupra angajatilor in ultimii 2 ani. Schimbarile majore din firme, restructurarile, cresterea incarcarii pe persoana datorita preluarii sarcinilor colegilor care au parasit organizatia, contribuie la cresterea stresului in randul angajatilor.
Un teambuilding duce cu siguranta la eficientizarea echipei intr-o atmosfera de relaxare si arata angajatilor ca managementul este in continuare preocupat de bunastarea lor”, mai adauga specialistul Integra Hr.

Programele de teambuilding concepute si realizate de echipa Integra Hr se realizeaza prin intermediul unor jocuri cu reguli în care se vor efectua exercitii si activitati ce urmaresc atingerea obiectivelor.
Astefel, conceptul de teambuilding Evoluăm impreuna! propune o perspectivă stiintifica asupra muncii in echipa; programul Ascensiunea Imperiilor este un joc de strategie care permite dezvoltarea de echipe performante, intr-o atmosferă de cooperare iar programul World of OFF ROAD contribuie la consolidarea echipei prin activitati ce aduc aminte de lumea copilariei.
Pentru mai multe detalii accesati linkul http://www.integrahr.ro/servicii/servicii_teambulding.