fbpx

ANTREPRENOR – Idei de afaceri de succes și dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti Ilfov și Sud Vest Oltenia

Dacă ești student/tânăr și ai o idee de afacere pe care iți dorești să o vezi realizată, acum ai șansa, începând cu data de 9 martie vă așteptăm să vă înscrieți!!
Cursuri GRATUITE de antreprenoriat, acreditate ANC și recunoscute la nivel național, care să te ajute să dobândești cunoștințele și competențele necesare pentru a-ți realiza un plan de afacere, în modul cel mai eficient și rapid. La absolvirea programului de formare veți primi o subvenție și aveți șansa de a participa la un concurs de idei de afaceri unde cele mai bune idei vor fi finanțate cu fonduri nerambursabile.
Condiții de participare:
-Persoane cu vârsta de peste 18 ani, care doresc să inițieze o activitate independentă.
-Domiciliul stabil în regiunile de implementare a proiectului, respectiv: Mun. București, Județele Ilfov, Olt, Dolj, Vâlcea, Mehedinți sau Gorj.
-Să nu mai fi participat la un alt proiect finanṭat prin POSDRU 2007-2013 pentru activități similare în proiectul ANTREPRENOR (cursuri de antreprenoriat/finanțări idei de afaceri).

CONTACT -(pentru înscriere și detalii): [email protected]