Antigel- necesar pe toata durata anului

Achizitionati-va antigel de la Antos Grup, pentru ca aici gasiti consumabile fiabile, de care aveti nevoie la un moment dat. Chiar daca toata lumea a auzit de antigel pana acum, putini sunt cei care cunosc indeaproape proprietatile acestui lichid atat de important pentru motorul masinii dumneavoastra.

Antigelul este un lichid folosit pentru racirea motorului si il protejeaza impotriva inghetului, supraincalzirii si coroziunii. Ceea ce multi nu stiu este ca nu ar trebui sa folositi acest produs doar in perioada anotimpului rece. Antigelul se gaseste sub forma concentrata iar la introducerea acestuia in sistemul de racire el trebuie diluat cu apa distilata. Acesta este compus dintr-o serie de aditivi speciali si de substante pe baza de glicol.

De asemenea, pe langa transferul de caldura pe care il realizeaza, antigelul are si rol antidepunere, astfel evitandu-se formatiunile de calcar ce ar putea reduce in mod semnificativ transferul termic. Asadar daca tocmai va aflati in cautarea antigelului perfect pentru masina dumneavoastra ati ajuns exact acolo unde trebuie. Insa inainte de a lua decizia finala trebuie sa tineti seama de compatibilitatea acestuia cu materialele din care este fabricat motorul.

Prin urmare, daca folositi un lichid de racire neadecvat, motorul ar putea suferi daune iremediabile in timp ce un antigel cu substante nepotrivite poate duce la distrugerea circuitului si a pompei. Asadar verificati cu atentie piata on line si alegeti produsul care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.

Antigel – proprietati multiple

Achizitionati-va antigel de cea mai buna calitate de la Antos Grup si bucurati-va de functionalitatea perfecta a masinii dumneavoastra. Daca nu folositi antigelul potrivit sau daca nu il schimbati la timp, acesta va duce la o scadere a punctului de inghet iar in timp poate produce daune importante.Evitati sa folositi apa de la robinet in loc de antigel pentru ca apa poate cauza diverse probleme, si nu faceti decat sa inrautatiti situatia.  Pot aparea scurgeri la sistemul de etansare, racirea greoaie a motorului precum si lipsa lubrifierii.

Antigel – lichidul esential pentru racirea motorului

Orice antigel ati alege acesta protejeaza instalatiile de rugina si, totodata, creste temperatura de fierbere a lichidului de racire. Proprietatea de baza a antigelului este aceea de a prelua caldura degajata de motor si a o ceda mediului inconjurător prin radiator. De asemenea, acesta trebuie schimbat o data la 2-3 ani deoarece imbatraneste si isi pierde din proprietati.Asadar este bine sa folositi antigelul pe tot timpul anului, nu doar iarna, deoarece in caz contrar va expuneti unor riscuri.

Folosit pe timp de vara acesta protejeaza impotriva ruginei si creste temperatura de fierbere a lichidului de racire. De astfel, asigura protectie marita impotriva inghetului in functie de concentratia aleasa si asigura o fluiditate crescuta a agentului termic la temperaturi joase. Folositi doar antigeluri care se ridica la cele mai inalte grade de performanta pentru a proteja sanatatea populatiei si a mediului inconjurator.Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra www.antosgrup.ro.