AntiAging si Preventie, combo perfect pentru o viata sanatoasa

Afla secretele unei vieti sanatoase si ale unui corp tanar pentru mai mult timp! AntiAging si Preventie, combinatia perfecta pentru o viata sanatoasa. Citeste in continuare despre cele mai eficiente tratamente si cele mai bune analize!

AntiAging inseamna evaluare si preventie! Astfel castigam ani! De aceea, la Therapy Room punem accentul pe AntiAging si Preventie pentru ca organismul nostru sa ramana ranar mai mult timp, totodata bucurandu-ne de energie, de coerenta si de viata! Clinica noastra este specializata in Medicina AntiAging si este situata pe Str. Johann Strauss, nr 2A, zona Calea Floreasca!

AntiAging inseamna si tratament, evident, pornind de la un diagnostic corect!

Am reusit sa ajutam un pacient care era in cautarea unui diagnostic, de 6 ani de zile!

Imediat ce a vazut pacientul, Prof. univ. dr. Călin Giurcăneanu i-a pus diagnosticul de Hidradenita supurativa – o boala genetica mai rara!

Prof. univ. dr. Călin Giurcăneanu are o experienta vasta, a diagnosticat sute de mii de pacienti in cariera sa; Este doctor în științe medicale, membru al Academiei de Știinte Medicale, medic primar dermatovenerologie, cu competență în dermatoscopie și laser în dermatologie, șeful Clinicii de Dermatovenerologie și Oncologie Dermatologică de la Spitalul Elias din București si ofera consultatii si in cadrul clinicii noastre.

Preventie – un cuvant atat de banal, dar care poate detecta dezechilibre, adevarate semnale de alarma si poate ajuta doctorul sa imbunatateasca calitatea vietii pacientului si, de cele mai multe ori, sa salveze viata acestuia!

La Therapy Room gasesti si o echipa de medici profesionisti pentru a avea grija de sanatatea ta. Este mai simplu sa previi decat sa tratezi!

Ei sunt aici pentru ca vindecarea ta să aibă loc complet. Propun de fiecare dată tratamente personalizate, în funcție de nevoile pe care le are fiecare pacient în parte. Sunt pregătiți prin cele mai inovatoare metode să aibă grijă de sănătatea ta.

Sanatatea este cel mai de pret dar pe care il poti primi. De aceea, noi, la Therapy Room, ne asiguram ca ai mereu parte de el.

In materie de infrumusetare si antiaging va punem la dipozitie echipamente moderne, de ultima generatie si cu rezultate garantate. Echipa Therapy Room este formata din medici atenti si amabili care iti sunt alaturi la fiecare pas.

Suntem mai mult decat un centru medical unde ai acces la servicii specializate pentru intreaga familie. Ne place sa numim acest loc Institutul de Vindecare, unde tu esti intotdeauna in centrul preocuparilor noastre!

La noi gasesti cele mai moderne si eficiente tehnologii care ne ajuta in misiunea noastra: Preventie, AntiAging si Tratament! Evaluarea Corporala cu InBody 570, PhysioAge, Terapia cu Oxigen in Camera Hiperbara, LPG Cellu M6 Alliance facial etc.

Am adus din America – PhysioAge–  o tehnologie absolut minunata care are capacitatea de a oferi informatii precise despre sanatatea organismului pacientului si a determina varsta fiziologica a organismului.
Acest screening  determina si  varsta fiziologica pentru anumite organe, cum ar fi: cord,  plamani si  piele. Rezultatele acestui  test complex pot fi  corelate cu alte date genetice si imunologice, astfel obtinand planul de actiuni menit sa  previna aparitia si dezvoltarea unor afectiuni care pot influenteaza varsta biologică.

Stiai ca adevarata imbatranire se produce la nivel celular?
Terapia cu Oxigen in Camera Hiperbara ajuta la reintinerirea din interior catre exterior, pentru un efect AntiAging de lunga durata!
Este dovedit stiintific faptul ca terapia cu oxigen stimuleaza productia de colagen si elastina, estompeaza aspectul ridurilor si al liniilor fine si imbunatateste aspectul pielii.

Ridurile fine sunt vizibile in jurul ochilor sau la colturile buzelor?!
Zambeste!  LPG CelluM6 Alliance este arma secreta AntiAging  pe care o folosim pentru a obtine piele neteda si ferma!
Aceasta tehnologie moderna  stimuleaza in mod natural aportul de colagen, acid hialuronic si elastina la nivelul pielii si este cea mai buna alternativa a liftingului nechirurgical.

Noi, Therapy Room, suntem fiecare parte din clinica. De la echipamente, grija pentru sanatate, pana la tratamentele personalizate pe care le alegem pentru tine.

Dar, mai presus de acestea, suntem oamenii din spate, cei care am muncit si care ne-am pregatit pana acum pentru a oferi consultanta pe care o meriti.