Ansamblul rezidential Postavarului ofera locuinte in Titan la preturi avantajoase

locuinte in Titan la preturi avantajoase
Dacă vă doriți să vă mutați din fosta locuință sau să achiziționați un apartament cu programul “Prima casă”, agenția online The Concept vă ajută să găsiți cele mai bune oferte la proprietățile imobiliare. Pentru o zonă în care să aveți parte de cele mai bune condiții și de imobile modern amenajate, optați pentru apartamente noi în Titan și cele mai bune oferte, doar de la agenția online The Concept.

Cartierul Titan ofera multe avantaje pentru cei care locuiesc in zona

Agenția online The Concept are oferte de nerefuzat la apartamente noi în Titan, situate într-un imobil rezidențial cu condiții de 5 stele.Complexul Postavarului Rezidential are apartamente în Titan de vanzare cu un comision de 0% și multe alte avantaje la plată. Apartamentele noi din Titan sunt de tip A și B, cu o suprafață de 91 mp și cu 3 camere. Prețul lor pornește de la 72.900 de euro, cu un TVA de 5% inclus. În funcție de programul ales, adică prima casă sau plata standard, beneficiați de anumite opțiuni, detaliate pe pagina online a agenției.

Dacă veți alege aparamentele noi în sectorul 3 și care fac pare din ansamblul rezidențial Postavarului Residential, veți beneficia de numeroase avantaje, care țin de amenajarea spațiului interior. Dintre acestea, finisaje la alegere, incluse în costul apartamentului, posibilitatea alegerii finisajelor dintr-o gamă variată, aer condiționat de 12.000 BTU în camera de zi, zonă verde și spațiu de recreere cu băncuțe sunt câteva dintre cele mai importante aspecte de luat în calcul.
Faceți o investiție inteligentă și alegeți să cumpărați apartamente noi în Titan doar la recomandarea celor mai buni în domeniul imobiliarelor, The Concept.