fbpx

Andare Grup confortul viselor tale

Cu 11 ani de experienta pe piata de profil, firma prahoveana se poate mandri cu parteneriatele incheiate de-a lungul timpului, firmele cu care colaboreaza in acest moment fiind nume recunoscute pe plan mondial: Lindab (tigla), Rehau (termopane), Velux (ferestre mansarda) ori Blum (accesorii pal).

Atat produsele cat si serviciile Andare Grup sunt de cea mai buna calitate, dovada fiind chiar portofoliul impresionant al clientilor, pe care compania il detine.

Specialistii Andare Grup stiu sa-si respecte intotdeauna partenerii de afaceri, carora le ofera si servicii profesionale de consultanta in domeniu.

Andare Grup, compania ce se recomanda ca fiind ‘confortul viselor tale’, va ofera cele mai profesionale servicii de reparatii acoperisuri, in Prahova, Brasov, Buzau, Ilfov si Bucuresti. Personalul calificat al firmei executa lucrari de reparatii la acoperisurile caselor, mansardelor ori a podurilor – prin inlocuirea capriorilor. Specialistii Andare Grup stiu sa intareasca structura de rezistenta a acoperisurilor, sa monteze tigla tigla metalica, ceramica ori de beton, dar si sa faca reparatii diverse la acoperisurile din tabla faltuita. La cererea clientilor se asigura degivrari pentru acoperisuri (sisteme de incalzire pentru prevenirea formarii ghetii pe invelitoare, dar si pe sistemul de jgheaburi), dar si sisteme de parazapezi profesionale ori sisteme de panouri solare (furnizate de cunoscuta companie Velux). Andare Grup va poate ajuta sa montati sau inlocuiti orice fel de acoperis, preturile practicate fiind mult sub cele ale concurentei.

Toti angajatii firmei sunt permanent instruiti, astfel incat pot in orice moment sa va acorde o mana de ajutor profesionista in orice problema legata de renovarea acoperisurilor ori a elementelor componente ale acestora: sageac, invelitoare existenta, sau componente ale sistemului de drenare.

In oferta variata a companiei Andare Grup puteti gasi si produse destinate mansardarilor locuintelor, acestea imbinand idela functionalul cu esteticul.

Firma va ofera servicii de reamenajare si montare a ferestrelor pentru mansarde, putand astfel transforma orice spatiu neutilizat in dormitoare, birouri sau camere pentru oaspeti. Ferestrele pentru mansarde sunt tot mai utilizate in ultimii ani, la constructia podurilor, ele conferind spatiilor atat izolarea cat si iluminarea maxima.

Andare Grup este de peste zece ani distribuitor special Velux, parteneriat ce ii confera atat preturi pe masura, cat si instruirea periodica a personalului, de catre echipe speciale Velux Instalator Professional.

Firma este si producator specializat in tamplarie PVC REHAU, produsele oferite partenerilor de afaceri fiind de cea mai buna calitate de pe piata.

Pe langa eficienta energetica maxima pe care o confera produsele din PVC confectionate de Andare Grup, beneficiati si de profilele ferestrelor complet armate, din materialul Hightech RAU-FIPRO.

GENEO este, energetic privind, cel mai bun sistem de profile pentru ferestre existent in acest moment pe piata, acesta avand o adancime de 86 mm. Particularitatea sistemului este data de materialul hightech RAU-FIPRO, material compozit din fibre de sticla ce confera profilului o stabilitate deosebita.

Utilizand aceasta tehnica, nu mai este nevoie de armaturile de otel, astfel costurile fiind reduse cu 90%.

Sistemul de profile, comercializat de Andare Grup, va asigura cele mai bune valori de izolatie termica, in acest fel eliminandu-se puntile termice datorate utilizarii armaturilor de otel.

Eficiente si rezistente, produsele din PVC confectionate de firma Andare Grup sunt speciale, cu un design unic ce confera confortul estetic.

Pentru rezistenta si confort marit, pentru calitate si functionabilitate, alege-ti un partener pe masura !

Alege din oferta bogata a produselor si serviciilor companiei Andare Grup !