Analiza inteligenta a operatiunilor de afaceri sau BI

Sistem ERP

Datele au devenit o resursa importanta pentru a conduce cu succes orice afacere, dar mai ales o afacere cu amanuntul. Sunt necesare informatii pentru a intelege clientii, pentru a identifica si anticipa tendintele cu produse potrivite si pentru a crea campanii care sa ofere vizibilitate. Datele sunt esentiale pentru succes dar, in acelasi timp, nu sunt suficiente. Exista aspecte uimitoare despre datele care se colecteaza zilnic, dar sunt necesare instrumentele potrivite pentru a extrage informatiile esentiale. Utilizand o solutie BI sau Business Intelligence care analizeaza si utilizeaza inteligent toate datele disponibile.

Cu o solutie BI, informatiile colectate pot fi transformate intr-o sursa de cunostinte de nepretuit si, in cele din urma, in venituri. O solutie BI permite consolidarea informatiilor din mai multe surse de date intr-un singur raport clar. Prin urmare, e mult mai usor de monitorizat valorile-cheie, strategic centralizate, decat pagini intregi cu informatii.

Momentul oportun pentru implementare BI este acum! Surprinzator, cel mai bun moment pentru implementarea BI si a unui sistem de analiza este in timpul implementarii noului sistem de solutii ERP si software retail. Departe de a face lucrurile mai complicate, sistemul BI va sprijini implementarea ERP, ba mai mult, va simplifica intreaga activitate.

Pana acum cativa ani, solutiile BI erau concepute pentru intreprinderi mari si necesitau investitii mari in timpul implementarii, dar si resurse IT extinse pentru a le mentine in functie. Nu mai este cazul. Noile tehnologii ofera afacerilor de orice dimensiune oportunitatea de a implementa, configura si utiliza cele mai recente instrumente de analiza fara costuri colosale.

ERP in Romania | Attosoft.ro

Timpul pentru utilizarea datelor in vederea cresterii veniturilor este acum. Aveti nevoie de mai multe informatii si ajutor? Accesati https://attosoft.ro/ si veti primi suportul de care aveti nevoie de la echipa Atto Soft. Pe langa BI, Atto Soft are rezultate de succes in ceea ce priveste sistemele CRM, SFA, MyM, Cost Controll, Retail, E-Commerce si ERP in Romania. Chiar merita sa va folositi de o companie romaneasca ce poate avea solutii optime pentru succesul oricarei afaceri!