fbpx

Analiza: Achiziţia online a electrocasnicelor mari creştere de peste 20

ÎN PRIMELE 5 LUNI FAŢĂ DE ACEEAŞI PERIOADĂ DIN 2014
BURSA 25.05.2015

Achiziţionarea electrocasnicelor mari direct din magazinul online a înregistrat o creştere de peste 20% în primele cinci luni ale anului curent faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unei analize a site-ului de electronice şi electrocasnice Badabum.

Potrivit sursei, în topul electrocasnicelor mari achiziţionate de pe internet se află maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi combinele frigorifice, precum si produsele incorporabile.

Valoarea maximă investită a fost de 6.699 de lei, într-o combină frigorifică. Vânzările online a maşinilor de spălat vase au crescut cu 40% de la începutul anului.

Magazinul online Badabum a realizat studiul conform caruia cumpărătorii au manifestat interes şi faţă de produsele încorporabile precum cuptoare, plite şi hote. În ultimele cinci luni, de pe Badabum au fost achiziţionate cu 20% mai multe cuptoare, 21% plite şi 44% mai multe hote, potrivit sursei.

În topul general al cumpărăturilor online de electronice rămân laptopurile, tabletele şi telefoanele smartphone. Badabum a înregistrat o creştere de peste 80% pe categoria de tablete de la începutul anului. Se estimează o creştere cu 100% a vânzărilor acestui tip de produs până la sfârşitul anului. Site-ul de e-commerce badabum are o experienţăte şapte ani.

Articol preluat de pe http://www.bursa.ro/in-primele-5-luni-fata-de-aceeasi-perioada-din-2014-analiza-achizitia-online-a-electrocasnicelor-…&s=print&sr=articol&id_articol=270032.html