Amro Electronic Grup și atmosfera ZEN de la Zen

Zen Sushi este un loc liniștit, în care te poți deconecta și delecta cu preparate tradiționale japoneze; are un interior amenajat cu gust, în tradiția niponă, dublat de o atmosferă calmă, primitoare. Instalația de sonorizare din acest loc este în același spirit –performantă dar discretă – un însoțitor plăcut în experiența culinară. Amro Electronic Grup este responsabil pentru dotarea cu sisteme de sonorizare în trei locații Zen Sushi; echpamentele audio furnizate, mărcile Proel și IC Audio, au reprezentat acel ingredient necesar pentru obținerea unui ambient atât de special. Tocmai pentru a evalua nevoile unice ale fiecărui spațiu, este necesară consultarea unui specialist, care poate găsi soluțiile ideale de sonorizare ambientală pentru fiecare locație în parte. Clienții Amro Electronic Grup beneficiază întotdeauna de consultanță și instruire, atât în alegerea echipamentelor audio, cât și cu privire la întreținerea acestora. O alternativă la fel de sigură este și alegerea unui sistem de sonorizare ambientală compact, alcătuit de specialiștii Amro Electronic Grup pentru a fi adaptat în majoritatea restaurantelor cu terase. Iată câteva detalii:
Proel ACDT180 – 1 bucată. Este un amplificator combo de 180 W care are integrate un mixer audio, o sursă de muzică profesională CD player, mp3 player și radio AM/FM. Compact și multifuncțional, este extrem de util în orice instalație de amplificare, sonorizare ambientală ori adresare publică, care presupune difuzarea continuă de muzică și anunțuri. Proel XE 65CT – 6 bucăți. Este o boxă de tavan fals, pe 2 cai, de 20 W / 100 V, cu transformator care se integrează perfect în instalații de sunet Public Address: difuzare de muzică ambientală și anunțuri în magazine, hoteluri, clădiri de birouri și multe altele.
IC Audio TS-C 10-300/T EN 54 – 4 bucăți. Este o coloană de sunet de culoare gri, putere10 W, pentru integrarea în instalații audio ambientale pe linie de 100V; difuzorul este rezistent la apă, are un indice de protecție ridicat (IP66) și poate fi utilizat cu succes în sistemele de sonorizare exterioare și cele de sonorizare ambientală pentru terase.
Proel TRV 60B – 1 bucată. Este un controller de volum audio, cu 5 poziții de atenuare, montaj îngropat, dedicat sistemelor de sunet pe linie de 100V.
Proel TRV 120B – 1 bucată. Este un atenuator de volum 120W /100V, prevăzut cu 5 trepte de reglaj , cu releu bypass, montaj îngropat.

Pentru mai multe informații, contactați-ne și vizitați magazinul online!