Amplasarea prizelor in fiecare camera

Orice detaliu privind amenajarea si aspectul casei tale este foarte important, la fel si amplasarea prizelor, numarul acestora si materialele si culorile folosite. Este foarte important ca prizele sa fie de cea mai buna calitatea, sa asigure necesarul folosirii de electrocasnice, dar si sa se asorteze cu finisajele pe care le-ai ales pentru locuinta ta. Prizele Gewiss Constanta de la Euro Vial Lighting sunt de cea mai buna calitate, perfecte pentru orice tip de locuinta, cu un design modern ce inglobeaza cele mai noi tehnologii.

Cate prize punem in fiecare camera si unde le amplasam? Numarul prizelor intr-o casa variaza in functie de dimensiunile casei, daca aveti un hol foarte mare, sau un living atunci e nevoie sa suplimentam numarul prizelor. In dormitor este nevoie de doua prize langa pat pentru veioza si una pentru televizor in cazul in care va doriti unul. In living este nevoie de o priza tripla in zona televizorului si una in zona canapelei si desigur inca o priza libera pentru aparatura care o conectezi temporar, nu trebuie sa uiti nici de posibilitatea amplasarii unui aer conditionat, care desigur are nevoie de o priza. In bucatarie este nevoie de cate o priza pentru frigider, cuptor, hota, centrala, masina de spalat vase si o priza tripla tripla pe blatul de lucru.

In baie nu este neaparat nevoie de priza, dar daca aveti masina de spalat acolo si vreti sa folositi un electrocasnic pentru ingrijirea personala se recomanda folosirea unei prize duble cu protectie impotriva umezelii.